Goedkoop busvervoer schoolreis bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Veenstra Reizen staat voor kwaliteit, veiligheid & comfort

U zoekt naar goedkoop busvervoer schoolreis voor uw klas of school? Dan is Veenstra Reizen de reispartner voor u! U vind hier georganiseerde busreizen voor scholen, maar ook goedkoop busvervoer voor schoolreizen. Bij Veenstra Reizen kunt u op gecertificeerde buschauffeurs rekenen en reist u standaard in een luxe touringcar. Zo hebben de leraren en scholieren altijd een leuke tijd, zonder in te leveren op reiscomfort en -kwaliteit. Ook als u zoekt naar goedkoop busvervoer voor een schoolreis die al georganiseerd is, dan bent u hier aan het juiste adres! Het is namelijk ook mogelijk op een schoolreis bus te huren met chauffeur. In dit geval verzorgen wij uitsluitend de busreis, zowel in binnen- als buitenland. U kunt dus ook gewoon veilig op reis met onze bussen als u zelf een mooi schoolreis heeft georganiseerd!

90+ Jaar ervaring met alle soorten busreizen

Veenstra Reizen heeft al bijna 100 jaar ervaring met het organiseren van alle soorten busreizen. Heeft u een verlengde touringcar, een dubbeldekker of misschien zelfs meerdere bussen nodig? Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte op maat.

Dubbeldekker huren Veenstra Reizen

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips voor goedkoop busvervoer schoolreis

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt voor goedkoop busvervoer schoolreis kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u goedkoop een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Goedkoop busvervoer schoolreis

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef