Festivalvervoer en festivalreizen voor de feestgangers

Festivalvervoer met Veenstra Reizen

Festivalvervoer nodig voor uw volgende feestje? Dan helpt Veenstra Reizen u graag! Hieronder vindt u een groot aanbod festivalreizen waarvoor wij het busvervoer verzorgen. Het voordeel van dit festivalvervoer is dat u geen rekening hoeft te houden met parkeerruimtes en dergelijken. Feestbeesten gaan vanaf nu helemaal onbezorgd naar hun feest toe! Bovendien zijn deze busreizen geschikt voor individuen, kleine groepjes en zelfs grote groepen. Wij rijden per luxe touringcar richting het terrein en laten u uitstappen op afstand die eenvoudig te voet is af te leggen. Daarom kan iedereen comfortabel, voordelig en eenvoudig gebruik maken van ons festivalvervoer.

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Dubbeldekker huren

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens het festivalvervoer
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden festivalvervoer volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze festivalreizen:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij ons festivalvervoer heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busvervoer naar het festival regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor al het festivalvervoer een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het busvervoer naar het festival een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Festivalvervoer
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef