Persoonlijke aandacht
SGVR zekerheid
De mooiste vakanties

Fabrieksuitjes boeken bij Veenstra Reizen

Fabrieksuitje met Veenstra Reizen

Voor een grote keuze aan fabrieksuitjes bent u bij Veenstra Reizen aan het goede adres. Hier boekt u namelijk uw fabrieksuitjes inclusief busvervoer, geschikt voor grote en kleinere groepen! Uiteraard kiest u uit een breed aanbod daguitjes, bijvoorbeeld naar een chocoladefabriek of de alom bekende Volvo autofabriek.

We hebben een uiteenlopend aanbod fabrieksuitjes voor u samengesteld, waarvoor u hieronder eenvoudig een offerte aanvraagt. Denk bijvoorbeeld aan een uitje naar de Heineken Experience of een fabrieksuitje naar  de VW Fabriek in Emden! Meer geïnteresseerd in een 2-daagse fabrieksreis? Bezoek dan de Meyerwerft, VW fabriek en Airbus Hamburg tijdens een fabriek excursie van 2 dagen.

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de fabrieksuitjes
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden fabrieksuitjes volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze fabrieksuitjes:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze fabrieksuitjes heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een fabrieksuitje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle fabrieksuitjes een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het fabrieksuitje een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Fabrieksuitjes

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2023
Ontwikkeld met Lef