Fabriek rondleiding als daguitje

Fabriek rondleiding met Veenstra Reizen

Bij Veenstra Reizen vindt u de ideale fabriek rondleiding voor grote en kleine groepen! Zo boekt u hier voordelige fabriek rondleidingen naar bijvoorbeeld een chocolade-, snoep- of zelfs een autofabriek. Door het grote aanbod fabrieksuitjes is er voor iedereen een leuke dagtocht samen te stellen. Bovendien worden deze inclusief busvervoer aangeboden, zodat u altijd veilig op de plek van bestemming aankomt.

We hebben een uiteenlopend aanbod fabriek excursies voor u samengesteld, waarvoor u hieronder eenvoudig een offerte aanvraagt. Denk bijvoorbeeld aan een uitje naar de Heineken Experience of een fabriek rondleiding naar  de VW Fabriek in Emden! Meer geïnteresseerd in een 2-daagse fabriek excursie? Bezoek dan de Meyerwerft, VW fabriek en Airbus Hamburg tijdens een fabriek excursie van 2 dagen.

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de fabriek rondleiding
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden fabriek excursies volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze fabriek excursies:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze fabriek excursies heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een fabriek rondleiding regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle fabriek excursies een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de fabriek rondleiding een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Fabriek rondleiding

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef