Evenementenvervoer bij Veenstra Reizen

EvenementenvervoerBoek uw evenementenvervoer bij Veenstra Reizen en uw bezoekers worden zorgvuldig van A naar B (en misschien wel C) gebracht. Door onze jarenlange ervaring met evenementenvervoer zijn wij de perfecte partner voor busvervoer met touringcars, pendelbussen en verlengde bussen.

Het organiseren van een evenement brengt veel met zich mee, daarom neemt Veenstra Reizen u het vervoer graag uit handen. Graag denken we mee over de planning en coördinatie van uw bezoekersstromen, zodat alles veilig en soepel verloopt. Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen of bel 0511-541809 voor meer informatie.

Mogelijkheden busvervoer evenementen

Geen enkel evenement is hetzelfde, daarom nemen we graag de mogelijkheden met u door. Bel 0511-541809 voor meer informatie over ons evenementenvervoer of om een persoonlijke afspraak te maken! Zo is het mogelijk om pendelbussen in te zetten, bijvoorbeeld voor een korte rit van het station naar uw evenementenlocatie. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze touringcars, als bezoekers van verder uit het land moeten komen. Onze bussen en chauffeurs zijn door heel Nederland inzetbaar, dus voor iedere vraag hebben wij een passende oplossing!