Educatief schoolreisje voor basisschool & middelbaar onderwijs

Schoolreisje dierentuin boeken bij Veenstra Reizen

Een educatief schoolreisje boekt u inclusief busvervoer bij Veenstra Reizen! Kies simpelweg een educatief schoolreisje dat hieronder staat aangegeven en vraag online een offerte aan. Zoekt u een daguitje dat er toevallig nog niet bij staat? Neem dan contact met ons op en wij organiseren uw schoolreis op maat. Dagelijks kunt u contact met ons opnemen via het servicenummer of ons e-mailadres info@veenstrareizen.nl.

Leerzame uitstapjes als educatief schoolreisje

Onder educatieve schoolreisjes vallen bijvoorbeeld leerzame uitstapjes naar het Nemo museum in Amsterdam en het bezoeken van een dierentuin zoals Wildlands in Emmen. Maar tijdens een meerdaagse busreis naar een stad als Krakau, Berlijn of Kopenhagen kunnen we ook een educatief programma voor u opstellen. Op die manier leren de scholieren meer over de geschiedenis en cultuur van de plaats van bestemming.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de schoolreis
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden schoolreizen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze schoolreizen:

  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een schoolreisje naar de dierentuin regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Programma van uw educatief schoolreisje

Het programma van een educatief schoolreisje is volledig naar uw wens aanpasbaar.  U vertrekt in de ochtend vanuit uw opstapplaats bij uw school waarna we richting bijvoorbeeld het Nemo museum in Amsterdam rijden. Aan het begin van de middag vertrekt de touringcar retour naar de school. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Educatief schoolreisje

Offerte aanvraag schoolreizen eendaags basisonderwijs
Contactgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Gewenste extra's (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef