Bus dagtochten ouderen met rolstoelbus

Dagtochten ouderen met Veenstra Reizen

Alle bus dagtochten voor ouderen worden met onze vertrouwde liftbussen gereden. Zo kunnen senioren in een rolstoel ook comfortabel meereizen tijdens een bus dagtocht! Het is zelfs mogelijk om per taxi of minibus opgehaald te worden vanaf uw woonadres. Zo zorgt Veenstra Reizen dat u de hele dag onbekommerd kunt genieten van een dagje weg. Uiteraard kunt u ook rekenen op een bekwame reisbegeleiding die zorgt voor al uw speciale behoeften.

Speciale dagtochten voor ouderen

De dagtochten voor ouderen betreffen reizen die zijn aangepast aan personen die niet een intensief programma willen volgen. Op deze reizen gaat een reisbegeleider mee en is de touringcar voorzien van een lift. Het programma is rollatorvriendelijk. Het reisprogramma is speciaal afgestemd op ouderen, waarbij er veel aandacht is voor uw persoonlijke wensen en geen lange stukken hoeft te lopen.

Loopbrug

Er is ook een “loopbrug” aanwezig, deze kunt u gratis aanvragen zodat u gemakkelijker in en uit de bus kunt komen.

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u dagtochten voor ouderen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de dagtocht voor ouderen
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden dagtochten ouderen volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze groepsdagtochten:

  • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
  • Bij onzedagtochten ouderen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen.

Heeft u nog vragen over uw favoriete groepsdagtocht? Dan kunt u iedere werkdag contact met ons opnemen met onze klantenservice, via info@veenstrareizen.nl of het nummer 0511-541809.

Dagtochten ouderen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef