Dagtocht Winterberg

Dagtocht Winterberg afbeelding 1 Dagtocht Winterberg afbeelding 2 Dagtocht Winterberg afbeelding 3

Een dagtocht naar de sneeuw met Veenstra Reizen. Op nog geen drie uur rijden van Nederland vindt u één van de leukste skigebieden van Duitsland: Winterberg! Ideaal voor beginners of voor gevorderden die een dagje sneeuwpret niet willen missen. Boek nu uw dagtocht naar de pistes van Winterberg mét sneeuwgarantie.

Skiliftkarussell Winterberg

De Skiliftkarusell is het grootste skigebied van het Sauerland en is dankzij de 25 skiliften, de variatie aan steilheid en de mogelijkheid om ook ’s avonds op één van de tien verlichte pistes te skiën. De pistes zijn verdeeld over de zeven deelgebieden Astenstrasse, Bremberg, Herrloh, Kappe, Kahler Asten, Sürenberg en Poppenberg. Winterberg is een leuke dagtocht voor jong en oud. Als u wilt langlaufen,  (apres)skieën, rodelen of wandelen, in Winterberg is het allemaal te beleven.

Winterberg beschikt als eerste wintersportplaats van Duitsland over een ‘All Weather Snowmaker’. Met deze machine kan per etmaal ruim 1700 m3 extreem koude sneeuw geproduceerd worden bij temperaturen boven nul zullen de omstandigheden ook bij dooi stabiel blijven. De ‘Wintersport-Arena Sauerland’ is, mede dankzij een gunstige ligging en ruim 200 sneeuwkanonnen, vrijwel sneeuwzeker van december tot maart. Periodiek kan het voorkomen dat er matige tot geen wintersportmogelijkheden zijn. Gemiddeld gaat dit om een periode van enkele dagen per seizoen.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef