Dagtocht Scheveningen

Dagtocht Scheveningen afbeelding 2 Dagtocht Scheveningen met Veenstra Reizen

In Scheveningen zijn een aantal erg leuke gebieden. Bijvoorbeeld de boulevard, het Noorderstrand, het dorp en de haven. De brede boulevard is een uitermate geschikt voor een dagtocht naar Scheveningen. Ook kunt u er heerlijk eten in één van de vele restaurantjes of barretjes. Er zijn volop strandpaviljoens en terrassen. Ook kunt u van dichtbij eens het leven onder water bekijken bij Sealife, of we zetten u af bij Madurodam waar u in het klein alles kunt bekijken waar Nederland groot in is.

Voor de actieveling is er ook van alles te doen, u kunt surfen, paardrijden of vliegeren. Jongeren gaan vaak naar het Noorderstrand. Hier zijn de strandtentjes wat alternatiever en minder toeristisch. Lekker winkelen of de markt bezoeken doet u bij een dagtocht naar het gezellige dorp van Scheveningen.

Het meest karakteristieke deel van het oude dorp vindt u bij en achter de Oude Kerk, het oudste monument van Scheveningen. De allerbeste restaurants vind u in de haven van Scheveningen. Zeker de moeite waard om eens naar toe te lopen. Ook vinden er in Scheveningen veel evenementen plaats gedurende de zomermaanden. Genoeg te doen dus in Scheveningen! Op de terugreis zullen we aan gaan voor een diner.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Koffie/thee met lekkers
  • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef