Dagtocht Rijksmuseum

Dagtocht Rijksmuseum afbeelding 1 Dagtocht Rijksmuseum afbeelding 2 Dagtocht Rijksmuseum afbeelding 3

Het Rijksmuseum Amsterdam is het grootste en belangrijkste Rijksmuseum van Nederland. Tijdens de dagtocht naar het Rijksmuseum treft u een overzicht van Nederlandse kunst en geschiedenis en deze wordt aangeboden in ruim 200 zalen. Na 9 jaar verbouwen ging het museum in april 2013 weer open. Het ligt tussen de Stadhouderkade en het Museumplein in Amsterdam-Zuid. Een groot deel van zijn ruim 1 miljoen voorwerpen tellende collectie bestaat uit werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters. In het gebouw is tevens het Rijksprentenkabinet gevestigd. Een dagtocht Rijksmuseum is goed te combineren met een bezoek aan het Leidseplein en Rembrandtplein. Ook is een bezoek aan de Haarlemmerbuurt, de Jordaan, de Pijp, maar in de laatste jaren vooral ook de IJhaven en het Oostelijk Havengebied, waar u inspirerende architectuur terugvindt de moeite waard. Het centrum van Amsterdam telt veel bezienswaardigheden, waaronder ook klassiekers als de Dam, de rosse buurt en de musea aan het Museumplein. In dit drukke centrum voelt zelfs de doorgewinterde Nederlander zicht een toerist in eigen land. Maar er is veel meer te beleven tijdens een dagtocht Rijksmuseum!

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree Rijksmuseum
  • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef