Dagtocht Keukenhof

Dagtocht Keukenhof

Het leukste dagje uit voor de bloemenliefhebbers is een dagtocht naar de Keukenhof. Bezoek de Keukenhof in Lisse voor levende geuren en lentekleuren, verse tulpen, amaryllissen, krokussen en nog veel meer in ‘s werelds grootste bloemenpark, in Lisse. Ieder jaar tovert de Keukenhof in het voorjaar om tot een kleurrijke bloemenzee en daarmee het perfecte uitje voor een dagtocht.

Dagprogramma dagtocht Keukenhof

We beginnen deze dag met een bezoek aan de keukenhof. Naast de prachtige bloembollenvelden kunt u tevens naar één van de spectaculaire bloemenshows, inspiratie opdoen voor uw eigen tuin en unieke kunstwerken bewonderen. In de middag gaan we aan boord voor een schitterende lentecruise over de Vecht. We kronkelen door de historische dorpen in het veen- en weidegebied. Zo passeren we de vele buitenhuizen met prachtige tuinen en parken die rijke Amsterdammers in de Gouden Eeuw lieten bouwen, waaronder Slot Zuylen en Kasteel Nijenrode. Aan boord geniet u van koffie met heerlijk appelgebak. Na deze mooie vaartocht sluiten we de dag af met een goed verzorgd 3-gangendiner.

Benieuwd naar ons aanbod inclusief een georganiseerde dagtocht naar de Keukenhof

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig georganiseerde dagtocht naar de Keukenhof te boeken bij Veenstra Reizen. Uiteraard worden deze dagtochten inclusief busvervoer georganiseerd, volledig op maat voor u en uw groep.

Onze sterke punten:
  • Persoonlijk contact voor en tijdens de dagtocht Keukenhof
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden een dagtocht Keukenhof volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen
Specialist in dagtochten en busverhuur

Veenstra Reizen, bijna een eeuw ervaring in busreizen, compleet verzorgde dagtochten en touringcar verhuur. Veenstra Reizen staat bekend om haar veelzijdig programma van verzorgde dagtochten en heeft in de reiswereld een zeer positieve reputatie opgebouwd met haar reizen en bus verhuur.

Veilig en voordelig een dagtocht naar de Keukenhof inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard zult u bij Veenstra Reizen altijd een bus inclusief chauffeur huren. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw dagtocht is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. Van meerdaagse groepsreizen naar het buitenland, tot een dagtocht naar de Keukenhof hier in Nederland.

U bent altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Een dagtocht doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw dagtocht om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus vraag vandaag nog een offerte aan voor uw dagtocht Keukenhof.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een dagtocht naar de Keukenhof regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
  • Vervoer
  • Entree Keukenhof
  • 1,5 uur durende lentecruise over de Vecht
  • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef