Dagtocht Haarlem Hofjesstad

Dagtocht Historisch Haarlem: Hofjesstad afbeelding 1 Dagtocht Historisch Haarlem: Hofjesstad afbeelding 2 Dagtocht Historisch Haarlem: Hofjesstad afbeelding 3 Dagtocht Historisch Haarlem: Hofjesstad afbeelding 4 Dagtocht Historisch Haarlem: Hofjesstad afbeelding 5

Haarlem is een echte hofjesstad. Waren er in de zeventiende eeuw meer dan veertig, nu zijn er nog ruim twintig, waaronder het oudste hofje van Nederland uit 1395. Uniek gelegen in het centrum van de oude stad en toch vaak een oase van rust. Hofjes zijn een echt Hollands fenomeen, en Haarlem is een echte hofjesstad.

Naast al de cultuur zijn er ook de gouden straatjes. Deze straatjes bestaan uit winkels die variëren van ambachtelijke werkplaatsten tot exclusieve designwinkels. Even wat drinken? Ga dan eens naar het Baristacafé, waar de werknemers getraind zijn om voor de beste koffie te zorgen. Een hapje eten? Probeer bijvoorbeeld eens de Crêpe Affaire, waar heerlijke Franse crêpes verkrijgbaar zijn.

Programma dagtocht Haarlem Hofjesstad

‘s Ochtends vroeg vertrekken we naar Haarlem. Hier leidt een gids ons rond langs de vele verborgen hofjes in Haarlem. Achter de zware deuren en verscholen toegangspoorten vindt u de Haarlemse hofjes met schattige huisjes en fraaie tuinen. Na de rondwandeling gaan we genieten we van een kleine high tea bij een leuk restaurantje in de stad. Nadat iedereen is uitgegeten sluiten we de dag af met een grachten rondvaart.

Tijdsplanning dagtocht

07:15 – 09:15 Ophaalroute met koffie/thee met cake onderweg
11:00 – 12:30 Hofjestocht o.l.v. een gids
12:30 – 14:00 High Tea
14:00 – 15:00 Rondvaart door de grachten
15:15 – 16:15 Vrije tijd Haarlem
18:00 – 20:00 Verwachte terugkomst

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • Koffie/thee met cake in de bus
 • Hofjestocht o.l.v. een gids
 • High tea
 • Rondvaart door de grachten van Haarlem

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef