Dagtocht Corpus & Leiden

Dagtocht Corpus afbeelding 1 Dagtocht Corpus en Leiden afbeelding2 Dagtocht Corpus & Leiden afbeelding 3

Wie ‘s werelds meest unieke en interactieve attractie Corpus binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. Tijdens de dagtocht Corpus & Leiden rijden we ‘s ochtends rijden eerst naar Leiden, maar voordat we daar aankomen maken we eerst een koffiestop. In Leiden heeft u vrije tijd en kunt u even winkelen, genieten van de cultuur of misschien een rondvaart maken door de grachten, want een kenmerk van Leiden, welke direct opvalt, is het water. Leiden heeft na Amsterdam het meeste water binnen haar poorten stromen. Door de ligging aan de rand van het Hollandse Plassengebied, voeren verschillende doorvaarroutes voor plezier- en toervaart door Leiden en de omgeving. Een rondvaart over de Leidse grachten zal u de stad van een hele andere kant laten beleven. Na de lunch rijden we naar Oegstgeest waar we een bezoek aan Corpus brengen.

Corpus, reis door de mens tijdens de dagtocht Corpus & Leiden

In het 35 meter hoge lichaam voert de reis u langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Maak in het 5D-harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein. In groepjes van 15 personen maakt u de reis door de mens. Een bijzondere belevenis. Hier krijgt u onder andere antwoord op de vragen: Hoe reageren darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als u niest en waar op uw tong proeft u suiker of juist zout? En nog vele andere vragen zullen deze dag aan bod komen. Aan het einde van de middag rijden we naar ons dineradres.

Onze sterke punten:
 • Persoonlijk contact voor en tijdens de groepsdagtocht
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden groepsdagtochten volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners
Uniek aan onze groepsdagtochten:
 • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
 • Bij onze groepsdagtochten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een groepsdagtocht regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Inbegrepen

Inbegrepen
 • Vervoer
 • 2x Koffie/thee met gebak
 • Entree Corpus
 • Vrije tijd in Leiden
 • 3-Gangendiner

Offerte aanvragen

Offerte aanvraag groepsdagtochten / personeelsuitjes
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Extra (door middel van aanvinken)
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef