Concertvervoer naar muziekevenementen

Concertvervoer met Veenstra Reizen

Voor concertvervoer naar muziekconcerten door heel Nederland bent u bij Veenstra Reizen aan het goede adres! Al vele jaren organiseren wij concertvervoer met bussen en touringcars, zodat u veilig van A naar B wordt gebracht. Met deze busreizen hoeft u bijvoorbeeld niet meer te bedenken waar u precies moet parkeren en komt u altijd op tijd aan. Ontzettend handig toch? Ook kunt u gerust een biertje of een wijntje drinken, want de buschauffeur is uw persoonlijke BOB! Beleef een ideaal avondje uit en geniet optimaal van je favoriete bands, dj’s, zangers en zangeressen. Iedere maand komen er nieuwe concerten bij, dus houd de website goed in de gaten. Bekijk het volledige aanbod concertvervoer hieronder en boek deze busreizen voordelig online!

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens het concertvervoer
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden concertvervoer volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze concerten:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij ons concertvervoer heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busvervoer naar het concert regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle het concertvervoer een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het busvervoer naar het concert een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Concertvervoer
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef