Concert- en festivalreizen met bus

Concert- en festivalreizen met de bus van Veenstra Reizen

Veenstra Reizen biedt voordelige reizen naar concerten en festivals met de bus vanuit de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Wij zorgen ervoor dat u op een aangename loopafstand van het evenement uitstapt en dat u op tijd op de bestemming zult aankomen. Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens de concerten en festivals met bus
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden de concerten en festivals met bus volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze concert- en festivalreizen:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze concerten en festivals met bus heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busvervoer naar het concert regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle concerten en festivals met bus een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat de busreis naar het concert- en festivalreis een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Concerten en festivals met bus
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef