Busvervoer boeken bij Veenstra Reizen

Busvervoer

Veilig & comfortabel op reis met de bus!

Veenstra Reizen is uw partner in busvervoer voor zowel kleine als grote groepen! U kiest uit een touringcar, een verlengde bus, een dubbeldekker of zelfs een rolstoelbus voor uw dagtocht of meerdaagse reis. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we elk soort groepsreis voor u organiseren.

Specialist in busvervoer voor groepsreizen

Busvervoer is al bijna 100 jaar onze expertise. Daarom is het mogelijk om alle soorten groepsreizen voor bedrijven en particulieren te boeken. Een aantal voorbeelden hiervan zijn dagreisjes, seniorenreizen en personeelsuitjes in binnen- en buitenland. Stel uw vraag via het contactformulier en u ontvangt binnen 12 uur een antwoord!

Voor een grotere groep kunt u een dubbeldekker huren of bijvoorbeeld meerdere bussen. Wij beschikken over een eigen wagenpark en zijn in staat om elk soort reis te organiseren. Vul het formulier in en ontvang al binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat. (Het is tevens mogelijk om koffie, lunch en eetgelegenheden te boeken. Vraag naar de mogelijkheden via het formulier.)

Prijzen en handige tips voor het huren van een bus

Als u de reisduur en de grootte van uw groep aangeeft, dan stellen onze medewerkers direct een offerte voor u op. Iedere klant heeft zijn/haar eigen reiswensen en elke busreis is dan ook uniek. Hieronder vindt u enkele regels die u kunt volgen om te besparen op de kosten van een reis.

Bespaartips busvervoer

  • Plan uw busreis in een rustige periode (zoals in de schoolvakanties of in de winterperiode)
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Faciliteiten in onze touringcars

Er zijn verschillende soorten bussen beschikbaar. Zo kiest u naast de standaard bus bijvoorbeeld ook uit een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Zit u graag met zijn allen samen gedurende de reis? Dan is er zelfs busvervoer verkrijgbaar met een grote tafel. Zo kunt u samen spelletjes spelen en gezellig met elkaar kletsen. Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Busverhuur

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef