Busvervoer Meppel bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Zoekt u naar busvervoer in Meppel en omstreken? Bij Veenstra Reizen vind u uw busvervoer op maat! Huur vandaag nog uw bus of touringcar met gecertificeerde chauffeur voor ieder soort reis. Wij zijn een busmaatschappij te Meppel met bijna 100 jaar ervaring in de organisatie van busreizen.

Veenstra Reizen organiseert alle soorten busvervoer, van meerdaagse busreizen en dagtochten tot busvakanties binnen Europa. Het maakt niet uit waar u naartoe wilt; wij verzorgen al uw reizen in binnen- en buitenland.

Busvervoer Meppel voor kleine & grotere groepen

Onder busvervoer vanuit Meppel verstaan wij zowel een eenvoudig daguitje, als een meerdaagse busvakantie. U kiest uit verschillende soorten touringcars: van de standaard, luxe bus tot zelfs een rolstoelbus met een handige liftfunctie. Voor al uw vragen omtrent busvervoer kunt u bij Veenstra Reizen terecht. Wilt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie.

Dubbeldekker huren

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Meppel kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Busvervoer Meppel

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef