Busvervoer concerten in Nederland

Busvervoer concerten met Veenstra Reizen

Het leukste aanbod busvervoer naar concerten door heel Nederland is te vinden bij Veenstra Reizen! Al vele jaren organiseren wij zogenaamde busvervoer concerten waarbij u veilig van A naar B wordt gebracht. U hoeft bijvoorbeeld niet meer te bedenken waar u moet parkeren of hoe u nou precies moet rijden. Ontzettend handig toch? Bovendien kunt u gerust een alcoholische verfrissing nuttigen wanneer u van uw favoriete bands aan het genieten bent. De buschauffeur is namelijk jullie persoonlijke BOB, zodat u de ideale avond kunt beleven. Iedere maand komen er nieuwe concerten bij, dus hou de website goed in de gaten en ontdek je favoriete muziekevenementen. Bekijk het volledige aanbod concerten met busvervoer hieronder en boek ze voordelig online!

Het voordeel om met de bus te reizen is dat u geen parkeerzorgen heeft en dat u comfortabel en veilig met de bus heen en terug wordt gebracht. Wellicht wilt u van te voren nog genieten van een goed diner, dit is allemaal mogelijk bij Veenstra Reizen. Zo bent u met uw groep een gezellige dag of avond weg waarbij aan alles gedacht is.

Onze sterke punten:

  • Persoonlijk contact voor en tijdens het busvervoer concert
  • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
  • Wij bieden busvervoer concerten volledig op maat aan
  • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze concerten:

  • Wij bieden een uniek programma voor uw medereizigers
  • Bij onze busvervoer concerten heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busvervoer naar het concert regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Veenstra Reizen heeft de beschikking over een ruime capaciteit en diversiteit aan touringcars / bussen. Bij Veenstra Reizen heeft u direct en persoonlijk contact, u heeft dan ook voor alle busvervoer concerten een vast contactpersoon. Samenwerking en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel, want samen met u zorgen we ervoor dat het busvervoer naar het concert een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busvervoer concerten
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef