Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Busverhuur Steenwijk bij Veenstra Reizen

De meest betrouwbare busverhuur in Steenwijk; dat is natuurlijk Veenstra Reizen. Huur nu alle types bussen en touringcars met chauffeur bij onze busverhuur te Steenwijk! Wij hebben inmiddels al bijna 100 jaar ervaring met het organiseren van busreizen in Nederland en de rest van Europa. Met onze chauffeurs komt u altijd veilig en op tijd aan op uw plek van bestemming.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten busverhuur: van excursies en daguitjes tot busreizen door heel Europa. Het maakt niet uit waar u een touringcar voor nodig heeft; wij verzorgen al uw reizen in binnen- en buitenland.

Bus huren voor dagtocht of busvakantie

Wilt u vanuit Steenwijk een bus huren voor een dagtocht of een meerdaagse busvakantie? Met de luxe bussen en gecertificeerde chauffeurs van Veenstra Reizen reist u altijd veilig. Tevens kiest u bij onze busverhuur uit Steenwijk uit verschillende soorten touringcars, voor de perfecte match! Kies bijvoorbeeld voor de verlengde bus met extra ruimte, of voor een rolstoelbus met liftfunctie voor ouderen. Kortom, iedere vraag omtrent busvervoer is te realiseren. Neem vandaag nog contact op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Steenwijk kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Busverhuur Steenwijk

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef