Busverhuur Steenwijk bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

De meest betrouwbare busverhuur in Steenwijk; dat is natuurlijk Veenstra Reizen. Huur nu alle types bussen en touringcars met chauffeur bij onze busverhuur te Steenwijk! Wij hebben inmiddels al bijna 100 jaar ervaring met het organiseren van busreizen in Nederland en de rest van Europa. Met onze chauffeurs komt u altijd veilig en op tijd aan op uw plek van bestemming.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten busverhuur vanuit Steenwijk: van excursies en daguitjes tot busreizen door heel Europa. Het maakt niet uit waar u een touringcar voor nodig heeft; wij verzorgen al uw reizen in binnen- en buitenland.

Bus huren voor dagtocht of busvakantie

Wilt u vanuit Steenwijk een bus huren voor een dagtocht of een meerdaagse busvakantie? Met de luxe bussen en gecertificeerde chauffeurs van Veenstra Reizen reist u altijd veilig. Tevens kiest u bij onze busverhuur uit Steenwijk uit verschillende soorten touringcars, voor de perfecte match! Kies bijvoorbeeld voor de verlengde bus met extra ruimte, of voor een rolstoelbus met liftfunctie voor ouderen. Kortom, iedere vraag omtrent busvervoer is te realiseren. Neem vandaag nog contact op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Dubbeldekker huren

Bespaartips busvervoer voor busverhuur uit Steenwijk

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Steenwijk kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij busverhuur uit Steenweek

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busverhuur uit Steenwijk regelen waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag een groepsreis voor busverhuur vanuit Steenwijk?

We stellen graag een unieke busreis vanuit Steenwijk voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busverhuur uit Steenwijk tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busverhuur vanuit Steenwijk om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busverhuur Steenwijk

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef