Busverhuur Steenwijk bij Veenstra Reizen

Busverhuur SteenwijkDe meest betrouwbare busverhuur in Steenwijk; dat is natuurlijk Veenstra Reizen. Huur nu alle types bussen en touringcars met chauffeur bij onze busverhuur te Steenwijk! Wij hebben inmiddels al bijna 100 jaar ervaring met het organiseren van busreizen in Nederland en de rest van Europa. Met onze chauffeurs komt u altijd veilig en op tijd aan op uw plek van bestemming.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten busverhuur: van excursies en daguitjes tot busreizen door heel Europa. Het maakt niet uit waar u een touringcar voor nodig heeft; wij verzorgen al uw reizen in binnen- en buitenland.

Bus huren voor dagtocht of busvakantie

Wilt u vanuit Steenwijk een bus huren voor een dagtocht of een meerdaagse busvakantie? Met de luxe bussen en gecertificeerde chauffeurs van Veenstra Reizen reist u altijd veilig. Tevens kiest u bij onze busverhuur uit verschillende soorten touringcars, voor de perfecte match! Kies bijvoorbeeld voor de verlengde bus met extra ruimte, of voor een rolstoelbus met liftfunctie voor ouderen. Kortom, iedere vraag omtrent busvervoer is te realiseren. Neem vandaag nog contact op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.