Busverhuur Meppel bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Op zoek naar busverhuur in Meppel en omstreken? Bij Veenstra Reizen huurt u bussen en touringcars met gecertificeerde chauffeurs! Wij zijn een ervaren busverhuur te Meppel en hebben al bijna 100 jaar ervaring met verschillende soorten busreizen. Met onze chauffeurs komt u altijd veilig en op tijd aan op de plaats(en) van bestemming.

Bij Veenstra Reizen kunt u terecht voor alle soorten busverhuur, van excursiereizen en dagtochten tot busvakanties binnen heel Europa. Het maakt niet uit waar u een touringcar voor nodig heeft; wij verzorgen al uw busreizen in binnen- en buitenland.

Busverhuur voor dagtochten & meerdaagse reizen

Wilt u vanuit Meppel een touringcar huren voor een daguitje of een meerdaagse busreis? Met onze luxe bussen en ervaren chauffeurs reist u altijd veilig! Bij onze busverhuur in Meppel kiest u uit verschillende soorten touringcars. Kies bijvoorbeeld voor de standaard, luxe bus of zelfs een exclusieve rolstoelbus met liftfunctie. Voor iedere vraag omtrent busvervoer kunt u bij ons terecht. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie.

Dubbeldekker huren

Bespaartips busvervoer voor busverhuur uit Meppel

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Meppel kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij busverhuur uit Meppel

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busverhuur uit Meppel regelen waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag een groepsreis voor busverhuur vanuit Meppel?

We stellen graag een unieke busreis vanuit Meppel voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busverhuur uit Meppel tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busverhuur vanuit Meppel om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busverhuur Meppel

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef