Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Busverhuur Leeuwarden bij Veenstra Reizen

Voor busverhuur Leeuwarden en omstreken bent u bij Veenstra Reizen aan een voordelig en veilig adres. Als u kiest voor onze busverhuur, huurt u uw bus of touringcar altijd met gecertificeerde chauffeur. Zo leveren wij de beste busreizen in het noorden en zorgen we dat uw reis vlekkeloos verloopt. Veenstra Reizen is de expert op het gebied van busverhuur in Leeuwarden en de rest van Friesland, want we verhuren onze bussen al bijna 100 jaar aan heel Noord-Nederland.

Busverhuur in Leeuwarden voor busreizen in binnen- en buitenland

 Het maakt niet uit of u een busreis in het binnen- of buitenland heeft gepland, want Veenstra Reizen voorziet in alles. Als u kiest voor onze busverhuur dan kunt u een dagtocht in Nederland maken, maar ook een meerdaagse busreis naar bijvoorbeeld Oostenrijk. Uiteraard voldoen onze bussen, touringcars en chauffeurs aan de hoogste veiligheidseisen. Dit betekent dat ons busverhuur in Friesland niet alleen voordelig is, maar ook zeer betrouwbaar en veilig.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Leeuwarden kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Busverhuur Leeuwarden

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef