Busverhuur Leeuwarden bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Voor busverhuur Leeuwarden en omstreken bent u bij Veenstra Reizen aan een voordelig en veilig adres. Als u kiest voor onze busverhuur, huurt u uw bus of touringcar altijd met gecertificeerde chauffeur. Zo leveren wij de beste busreizen in het noorden en zorgen we dat uw reis vlekkeloos verloopt. Veenstra Reizen is de expert op het gebied van busverhuur in Leeuwarden en de rest van Friesland, want we verhuren onze bussen al bijna 100 jaar aan heel Noord-Nederland.

Busverhuur in Leeuwarden voor busreizen in binnen- en buitenland

 Het maakt niet uit of u een busreis in het binnen- of buitenland heeft gepland, want Veenstra Reizen voorziet in alles. Als u kiest voor onze busverhuur dan kunt u een dagtocht in Nederland maken, maar ook een meerdaagse busreis naar bijvoorbeeld Oostenrijk. Uiteraard voldoen onze bussen, touringcars en chauffeurs aan de hoogste veiligheidseisen. Dit betekent dat ons busverhuur in Friesland niet alleen voordelig is, maar ook zeer betrouwbaar en veilig.

Dubbeldekker huren

Bespaartips busvervoer voor busverhuur uit Leeuwarden

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Leeuwarden kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij busverhuur uit Leeuwarden

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busverhuur uit Leeuwarden regelen waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag een groepsreis voor busverhuur vanuit Leeuwarden?

We stellen graag een unieke busreis vanuit Leeuwarden voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busverhuur uit Leeuwarden tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busverhuur vanuit Leeuwarden om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busverhuur Leeuwarden

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef