Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Busverhuur Hoogeveen bij Veenstra Reizen

Bent u op zoek naar busverhuur in Hoogeveen?

Voor betrouwbare busverhuur in Hoogeveen bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. U kiest bij ons namelijk uit vele soorten bussen en touringcars. Zo verzorgen wij de beste busverhuur op maat in Hoogeveen en omstreken! Met bijna 100 jaar ervaring in het organiseren van busreizen is praktisch alles mogelijk. Met onze bussen en gecertificeerde chauffeurs komt u altijd veilig aan op uw plek van bestemming.

Zoekt u busverhuur in de vorm van excursiereizen, daguitjes of een busvakantie binnen Europa? In dat geval kunt u voordelig een touringcar huren, want wij verzorgen al uw reizen in binnen- en buitenland.

Touringcar / bus huren voor dagreizen en busvakanties

Als u vanuit Hoogeveen een bus wilt huren voor een dagtocht of een busvakantie, neem dan vandaag nog contact met ons op! Met de luxe bussen en gecertificeerde chauffeurs van Veenstra Reizen reist u altijd veilig. Bovendien beschikt onze busverhuur over vele types bussen & touringcars voor de perfecte match! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een verlengde bus met extra passagiersruimte, een rolstoelbus met liftfunctie en een luxe Royal Class bus. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Hoogeveen kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Busverhuur Hoogeveen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef