Busverhuur Hoogeveen bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Bent u op zoek naar busverhuur in Hoogeveen?

Voor betrouwbare busverhuur in Hoogeveen bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. U kiest bij ons namelijk uit vele soorten bussen en touringcars. Zo verzorgen wij de beste busverhuur op maat in Hoogeveen en omstreken! Met bijna 100 jaar ervaring in het organiseren van busreizen is praktisch alles mogelijk. Met onze bussen en gecertificeerde chauffeurs komt u altijd veilig aan op uw plek van bestemming.

Zoekt u busverhuur in de vorm van excursiereizen, daguitjes of een busvakantie binnen Europa? In dat geval kunt u voordelig een touringcar huren, want wij verzorgen al uw reizen in binnen- en buitenland.

Touringcar / bus huren voor dagreizen en busvakanties

Als u vanuit Hoogeveen een bus wilt huren voor een dagtocht of een busvakantie, neem dan vandaag nog contact met ons op! Met de luxe bussen en gecertificeerde chauffeurs van Veenstra Reizen reist u altijd veilig. Bovendien beschikt onze busverhuur over vele types bussen & touringcars voor de perfecte match! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een verlengde bus met extra passagiersruimte, een rolstoelbus met liftfunctie en een luxe Royal Class bus. Neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Dubbeldekker huren

Bespaartips busvervoer voor busverhuur uit Hoogeveen

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Hoogeveen kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij busverhuur uit Hoogeveen

Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busverhuur uit Hoogeveen regelen waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag een groepsreis voor busverhuur vanuit Hoogeveen?

We stellen graag een unieke busreis vanuit Hoogeveen voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busverhuur uit Hoogeveen tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busverhuur vanuit Hoogeveen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busverhuur Hoogeveen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef