Busverhuur Hoogeveen bij Veenstra Reizen

Busverhuur HoogeveenVoor betrouwbare busverhuur in Hoogeveen bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. U kiest bij ons namelijk uit vele soorten bussen en touringcars. Zo verzorgen wij de beste busverhuur op maat in Hoogeveen en omstreken! Met bijna 100 jaar ervaring in het organiseren van busreizen is praktisch alles mogelijk. Met onze bussen en gecertificeerde chauffeurs komt u altijd veilig aan op uw plek van bestemming.

Zoekt u busverhuur in de vorm van excursiereizendaguitjes of een busvakantie binnen Europa? In dat geval kunt u voordelig een touringcar huren, want wij verzorgen al uw reizen in binnen- en buitenland.

Touringcar / bus huren voor dagreizen en busvakanties

Als u vanuit Hoogeveen een bus wilt huren voor een dagtocht of een busvakantie, neem dan vandaag nog contact met ons op! Met de luxe bussen en gecertificeerde chauffeurs van Veenstra Reizen reist u altijd veilig. Bovendien beschikt onze busverhuur over vele types bussen & touringcars voor de perfecte match! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een verlengde bus met extra passagiersruimte, een rolstoelbus met liftfunctie en een luxe Royal Class bus. Neem vandaag nog contact met ons op via info@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.