Uw busverhuur Heerenveen wordt voordelig en veilig verzorgd door Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Veenstra Reizen verzorgt uw busverhuur uit Heerenveen veilig en voordelig, het hele jaar door. Zowel in de zomer als de winter zijn wij graag uw busverhuur vanuit Heerenveen. Onze gecertificeerde chauffeurs rijden u graag met luxe bus of touringcar naar uw plaats(en) van bestemming. Al bijna 100 jaar organiseren wij de busverhuur in Heerenveen en omstreken, in de vorm van dagtochten, excursiereizen en busreizen door heel Europa. Het maakt dus niet uit waar u een bus voor wilt huren, want alle busreizen in binnen- en buitenland zijn mogelijk vanuit Groningen, Friesland en Drenthe.

Busverhuur vanuit Heerenveen voor dagtochten & meerdaagse busreizen

Wilt u een bus huren voor een dagtocht in Nederland of een meerdaagse busvakantie binnen Europa? Voor beide soorten busverhuur bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. Dankzij onze betrouwbare chauffeurs reist u altijd veilig, niet alleen in Nederland maar binnen heel Europa! Daarnaast is het mogelijk om verschillende soorten bussen en touringcars te huren, van een luxe bus tot een rolstoelbus met liftfunctie. Zo zorgen we er graag voor dat iedere vraag omtrent busverhuur te Heerenveen georganiseerd kan worden. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor meer informatie.

Dubbeldekker huren

Bespaartips busvervoer voor busverhuur uit Heerenveen

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Heerenveen kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij busverhuur uit Heerenveen

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag een groepsreis voor busverhuur vanuit Heerenveen?

We stellen graag een unieke busreis vanuit Heerenveen voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busverhuur uit Heerenveen tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busverhuur vanuit Heerenveen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busverhuur Heerenveen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef