Veenstra Reizen is uw busverhuur Groningen: veilig & voordelig een bus huren

Busverhuur Veenstra Reizen

Voor de meest complete busverhuur bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. U huurt hier een bus of touringcar met chauffeur voor alle groepen, van klein tot groot. Ons busverhuur in Groningen bestaat uit een breed aanbod, van een luxe bus tot een heuse dubbeldekker.

Uiteraard boekt u uw busverhuur bij ons inclusief gecertificeerde chauffeur. Zo komt u altijd veilig en snel ter plaatse. Naast de luxe bussen en dubbeldekkers kunt u hier ook een midi bus, rolstoelbus of een verlengde bus huren. Kortom, voor iedere vraag omtrent busverhuur in Groningen heeft Veenstra Reizen een gepast aanbod!

Busverhuur in Groningen voor dagtochten en meerdaagse busreizen

Veenstra Reizen organiseert al bijna 100 jaar busreizen door heel Europa. We helpen u dan ook graag met uw busvervoer vanuit de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Het maakt hierbij niet uit of het om een lokale dagtocht gaat, of om een meerdaagse busreis naar het buitenland. Busverhuur van Veenstra Reizen voldoet altijd aan de juiste veiligheidseisen; wij zijn een KIWA gecertificeerde busmaatschappij en hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor busverhuur te Groningen en we nemen binnen 24 uur contact met u op!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Groningen kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Busverhuur Groningen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef