Veenstra Reizen is uw busverhuur Groningen: veilig & voordelig een bus huren

Voor de meest complete busverhuur Groningen bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. U huurt hier een bus of touringcar met chauffeur voor alle groepen, van klein tot groot. Ons busverhuur in Groningen bestaat uit een breed aanbod, van een luxe bus tot een heuse dubbeldekker.

Uiteraard boekt u uw busverhuur Groningen bij ons inclusief gecertificeerde chauffeur. Zo komt u altijd veilig en snel ter plaatse. Naast de luxe bussen en dubbeldekkers kunt u hier ook een midi bus, rolstoelbus of een verlengde bus huren. Kortom, voor iedere vraag omtrent busverhuur in Groningen heeft Veenstra Reizen een gepast aanbod!

Busverhuur Groningen Friesland

Busverhuur in Groningen voor dagtochten en meerdaagse busreizen

Veenstra Reizen organiseert al bijna 100 jaar busreizen door heel Europa. We helpen u dan ook graag met uw busvervoer vanuit de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Het maakt hierbij niet uit of het om een lokale dagtocht gaat, of om een meerdaagse busreis naar het buitenland. Busverhuur in Groningen van Veenstra Reizen voldoet altijd aan de juiste veiligheidseisen; wij zijn een KIWA gecertificeerde busmaatschappij en hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor busverhuur te Groningen en we nemen binnen 24 uur contact met u op!