Voor busverhuur Emmen bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres!

Busverhuur Veenstra Reizen

Neem contact op met Veenstra Reizen voor busverhuur Emmen, want wij brengen u graag van A naar B in binnen- en buitenland! Sinds bijna 100 jaar verzorgt Veenstra Reizen de busverhuur in Emmen en omstreken, met een groot wagenpark aan bussen en touringcars. U kunt bij ons vele verschillende bussen huren, van een simpele touringcar tot een luxe Royal Class bus met liftfunctie. Door een goede combinatie te maken tussen bus en busreis, maken we de busverhuur in Emmen tot een daverend succes.

Tevens is het mogelijk om vrijwel iedere busreis te verzorgen, omdat we ervaren zijn in zowel korte dagtochten als lange busvakanties. Met onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs komt u veilig en snel ter plaatse, als u kiest voor busverhuur Emmen van Veenstra Reizen.

Busverhuur in Emmen voor een dagje uit of een lange busvakantie

Of u nu een dagtocht in Nederland of een heuse busvakantie binnen Europa wilt maken: ons busvervoer biedt de oplossing! We hebben namelijk bijna 100 jaar ervaring in het organiseren van busreizen in binnen- en buitenland. Wilt u een dagje uit naar Texel of wilt u een weekje naar de zon in Spanje? Beide busreizen boekt u voordelig en snel bij onze busverhuur vanuit Emmen. Tevens zijn de bussen en touringcars geschikt voor alle doelgroepen. Zo kunt u een rolstoelbus met lift huren voor minder mobiele ouderen, maar ook een luxe Royal Class bus voor uw aankomende bedrijfsfeest!

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Emmen kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels en een rondzit (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Busverhuur Emmen

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef