Voor busverhuur Emmen bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres!

Busverhuur Emmen Veenstra ReizenNeem contact op met Veenstra Reizen voor busverhuur Emmen, want wij brengen u graag van A naar B in binnen- en buitenland! Sinds bijna 100 jaar verzorgt Veenstra Reizen de busverhuur in Emmen en omstreken, met een groot wagenpark aan bussen en touringcars. U kunt bij ons vele verschillende bussen huren, van een simpele touringcar tot een luxe Royal Class bus met liftfunctie. Door een goede combinatie te maken tussen bus en busreis, maken we de busverhuur in Emmen tot een daverend succes.

Nu een offerte aanvragen om een bus te huren

Tevens is het mogelijk om vrijwel iedere busreis te verzorgen, omdat we ervaren zijn in zowel korte dagtochten als lange busvakanties. Met onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs komt u veilig en snel ter plaatse, als u kiest voor busverhuur Emmen van Veenstra Reizen.

Busverhuur in Emmen voor een dagje uit of een lange busvakantie

Of u nu een dagtocht in Nederland of een heuse busvakantie binnen Europa wilt maken: ons busvervoer biedt de oplossing! We hebben namelijk bijna 100 jaar ervaring in het organiseren van busreizen in binnen- en buitenland. Wilt u een dagje uit naar Texel of wilt u een weekje naar de zon in Spanje? Beide busreizen boekt u voordelig en snel bij onze busverhuur vanuit Emmen. Tevens zijn de bussen en touringcars geschikt voor alle doelgroepen. Zo kunt u een rolstoelbus met lift huren voor minder mobiele ouderen, maar ook een luxe Royal Class bus voor uw aankomende bedrijfsfeest!