Zoekt u busverhuur in Drenthe? Huur een bus bij Veenstra Reizen!

Als u op zoek bent naar busverhuur in Drenthe en omstreken, dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres! Wij bestaan al bijna 100 jaar en zijn een betrouwbare partner als het gaat om busverhuur in de provincie Drenthe. Door ons uitgebreide netwerk verhuren wij bussen van Hoogeveen en Emmen tot aan Assen en Eelde. Als u veilig en voordelig op reis wilt, dan is Veenstra Reizen de plek om uw bus met gecertificeerde chauffeur te boeken.

Busverhuur Amsterdam

Welke busreizen zijn er mogelijk vanuit Drenthe?

Ook als u met de bus naar het buitenland wilt, kunt u voordelig een touringcar huren bij Veenstra Reizen. De busverhuur in Drenthe is niet beperkt tot Nederland, want wij organiseren op dagelijkse basis busvakanties door heel Europa. Alle busreizen zijn in feite mogelijk, van een lokale dagtocht naar bijvoorbeeld Groningen tot een meerdaagse excursiereis naar Spanje! Kies voor Veenstra Reizen als u graag voordelig en veilig op reis gaat in binnen- of buitenland.

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!