Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Zoekt u busverhuur te Drachten? Huur dan een bus of touringcar bij Veenstra Reizen

Als u op zoek bent naar busverhuur, dan is Veenstra Reizen het adres bij uitstek voor u! Wij hebben een uitgebreid wagenpark met bussen, waarmee we dagelijks de behoefte aan busverhuur in Drachten voorzien. Bovendien reist u altijd voordelig en veilig omdat u een bus kunt huren met gecertificeerde chauffeur. Daarnaast is het mogelijk om iedere busreis in binnen- en buitenland af te leggen met ons busverhuur. Veenstra Reizen is al bijna 100 jaar expert in het verzorgen van busreizen vanuit Noord-Nederland, van lokale dagtochten in de regio tot meerdaagse busexcursies naar bijvoorbeeld Duitsland en Spanje.

Uw busverhuur vanuit Drachten voor reizen in binnen- en buitenland

Onze chauffeurs zijn ervaren in het organiseren van alle soorten reizen, dus voor alle soorten busverhuur in Drachten kunt u bij ons terecht. Daarnaast is het mogelijk om uit verschillende bussen te kiezen, zoals een luxe touringcar, een pendelbus of een rolstoelbus met lift. Dit wil zeggen dat de busverhuur te Drachten van Veenstra Reizen geschikt is voor alle reizigers. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een bus of touringcar en we nemen binnen 24 uur contact met u op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via busverhuur@veenstrareizen.nl of ons telefoonnummer 0511-541809.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Drachten kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Busverhuur Drachten

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef