Direct & persoonlijk contact
Duurzaam op reis
Bijna 100 jaar ervaring
Ruim aanbod

Busverhuur Dokkum vindt u bij Veenstra Reizen

Bent u op zoek naar busverhuur in Dokkum?

Dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres, want wij verhuren dagelijks bussen aan Dokkum en omstreken. Als u een groepsdagtocht wilt maken of een meerdaagse reis met luxe bus, dan heeft Veenstra Reizen de busverhuur die u zoekt. Bovendien kiest u uit een groot wagenpark aan touringcars, dus u kunt zowel een pendelbus als een Royal Class bus huren! Voor al uw busverhuur Dokkum bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres.

Iedere werkdag staan we klaar om u te helpen met het juiste aanbod busverhuur in Dokkum. Neem telefonisch contact op of mail ons en u ontvangt binnen 24 uur een reactie. Ook maken we graag een offerte op maat voor klanten uit Dokkum die een bus met chauffeur willen huren.

Bespaartips busvervoer

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Dokkum kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u een bus huren waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Busverhuur Dokkum

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u vrijblijvend advies bij het samenstellen van uw programma?
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2021
Ontwikkeld met Lef