Zoekt u busverhuur in Amsterdam? Huur een bus bij Veenstra Reizen!

Als u op zoek bent naar een busverhuur in Amsterdam en omstreken, dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres! Wij bestaan al bijna 100 jaar en zijn een betrouwbare partner als het gaat om busverhuur in en rondom Amsterdam. Buiten de stad verhuren we eveneens touringcars, omdat we over een uitgebreid netwerk beschikken. Als u veilig en voordelig op reis wilt, dan is Veenstra Reizen de plek om uw bus met gecertificeerde chauffeur te boeken.

Busverhuur Amsterdam

Welke busreizen zijn er mogelijk bij busverhuur in Amsterdam

Ook als u met de bus naar het buitenland wilt, kunt u voordelig een touringcar huren bij Veenstra Reizen. De busverhuur in Amsterdam is niet beperkt tot Nederland, want wij organiseren op dagelijkse basis busvakanties door heel Europa. Alle busreizen zijn in feite mogelijk, van een lokale dagtocht naar bijvoorbeeld Groningen tot een meerdaagse excursiereis naar Spanje! Kies voor Veenstra Reizen als uw busverhuur en u gaat altijd voordelig en veilig op reis in zowel buiten- als binnenland.

Prijzen touringcar huren

De prijs van een touringcar / bus is o.a. afhankelijk van de duur van de busreis, maar ook van de grootte van de groep. Iedere groep heeft zijn eigen wensen en daarom verschilt de prijs per busreis. Om een prijs te ontvangen voor uw busreis, kunt u hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze medewerkers nemen binnen 24 uur contact met u op!