Busverhuur in Alkmaar bij Veenstra Reizen

Busverhuur Veenstra Reizen

Bent u op zoek naar busverhuur in Alkmaar?

Veenstra Reizen is een busverhuur in Alkmaar met bijna 100 jaar ervaring in het organiseren van busreizen! Wij zijn een betrouwbare partner als het gaat om busverhuur in en rondom Alkmaar. Uiteraard kunt u ook buiten de stad een bus bij ons huren, want we beschikken over meerdere vestigingen die verspreid zijn door het land. Als u met een veilig gevoel op reis wilt, dan is Veenstra Reizen de plek bij uitstek om uw bus met gecertificeerde chauffeur te boeken.

Welk vervoer is er mogelijk bij bus huren in Alkmaar?

Praktisch alle busreizen zijn te realiseren, zelfs als u met de bus naar het buitenland wilt! Onze busverhuur in Alkmaar beperkt zich namelijk niet tot Nederland. Bijna iedere dag organiseren wij meerdaagse busvakanties naar Frankrijk, Spanje en vele andere bestemmingen. Denk dus niet alleen aan lokale dagtochten, maar ook  bijvoorbeeld aan excursiereizen als u de naam Veenstra Reizen hoort! Kies voor onze betrouwbare busverhuur en u gaat altijd veilig op reis, zowel in buiten- als binnenland.

Dubbeldekker huren

Bespaartips busvervoer voor busverhuur uit Alkmaar

  • Plan de busreis in een rustige periode, zoals de schoolvakanties of de winterperiode
  • Probeer zo vroeg mogelijk de busreis vast te leggen
  • Reserveer niet alleen de bus, maar ook de entreekaartjes of de gehele reis bij ons
  • Heeft u meerdere reizen per jaar? Zet dan alles bij ons weg en profiteer van korting

Bus & touringcar faciliteiten

Naast de standaard bus beschikken we ook over een touringcar die geschikt is voor rolstoelvervoer. Iedereen die busvervoer op maat zoekt in Alkmaar kan bij ons terecht. Bovendien kunt u hier een bus huren die standaard voorzien is van tafels (voor een extra gezellige busreis of als u onderweg nog wilt vergaderen). Al onze touringcars zijn voorzien van:

  • Toilet
  • Airconditioning
  • DVD- en audioapparatuur
  • Warme- en koude drankenfaciliteit
  • Voetsteunen en een verstelbare rugleuning
  • Luchtvering
Certificering bus & touringcar bij busverhuur uit Alkmaar

U kunt een bus huren in Standard Class, Comfort Class en Royal Class. Ook is het mogelijk catering in de bus te verzorgen. Wij zijn ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busverhuur uit Alkmaar regelen waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag een groepsreis voor busverhuur vanuit Alkmaar?

We stellen graag een unieke busreis vanuit Alkmaar voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busverhuur uit Alkmaar tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busverhuur vanuit Alkmaar om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via busverhuur@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busverhuur Alkmaar

Offerte aanvraag
Persoonsgegevens
Aanhef *
Reisgegevens
Aantal reizigers
Wenst u lid te worden van onze nieuwsbrief?

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef