Busvakantie Wenen – Oostenrijk van haar mooiste kant

Busvakantie Wenen

Tijdens uw busvakantie Wenen ontdekt u de prachtige Oostenrijkse hoofdstad! Er zijn talloze prachtige bezienswaardigheden in Wenen, want het is een van de meest indrukwekkende steden van Europa. U vindt hier een mix van geschiedenis, cultuur en architectuur die u nergens anders vindt. Of u nu op zoek bent naar toeristische attracties, lekker eten of geweldige winkelmogelijkheden; Wenen heeft het allemaal.

Bekijk het huidige aanbod busreizen naar Wenen

Ontdek de charmes van Wenen per busvakantie

Wenen heeft veel te bieden, van het prachtige paleis Schönbrunn tot de iconische kathedraal Stephansdom. U kunt genieten van een ontspannende wandeling door de prachtige parken en tuinen van de stad, of een bezoek brengen aan een van de vele musea. Daarnaast hebben ook het eten en de wijn wereldberoemde status. Een busvakantie naar Wenen is de perfecte manier om alles te ontdekken wat deze prachtige stad te bieden heeft.

Paleis Schönbrunn is een van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het was namelijk het zomerverblijf van de keizerlijke familie van het Habsburgse Rijk en is nu een UNESCO-werelderfgoed. Het paleis heeft meer dan 1.400 kamers en biedt een prachtig uitzicht over de stad. Het is een must-see voor geschiedenisliefhebbers en toeristen die geïnteresseerd zijn in het Oostenrijks-Hongaarse rijk.

De kathedraal Stephansdom is hét symbool van Wenen en een van de belangrijkste religieuze gebouwen in Oostenrijk. Het is een prachtig gotisch gebouw dat dateert uit de 12e eeuw en biedt een spectaculair uitzicht over de stad vanaf de toren. Het interieur van de kathedraal is versierd met prachtige fresco’s en beelden en herbergt de schatten van de kathedraal.

Ontdek Veenstra Reizen, uw ideale reispartner voor Wenen

Veenstra Reizen heeft meer dan 90 jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen, en vindt persoonlijk contact erg belangrijk. Wij streven naar hoge kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details van uw reis.

Bovendien organiseren wij busreizen op maat, zodat u de perfecte vakantie kunt samenstellen die aan al uw wensen voldoet. Wij werken met vaste en betrouwbare partners, zodat u altijd kunt vertrouwd, veilig en comfortabel op reis gaat. Kortom, Veenstra Reizen is uw ideale reispartner voor een onvergetelijke busvakantie naar Wenen!

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef