Busvakantie Scandinavië – Van Noorwegen tot Finland

Busvakantie Scandinavië

Tijdens uw busvakantie Scandinavië ontdekt u de pracht van Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken! Scandinavië is een regio die bekend staat om haar verbazingwekkende natuur, vredige cultuur en rijke geschiedenis. Tijdens een busvakantie ondervindt u al het moois dat dit gebied te bieden heeft. Rij bijvoorbeeld naar de Noorse fjorden om een uniek stukje natuur te aanschouwen. Of bezoek de trendy hoofdstad Stockholm voor een prachtige glimp van Zweden!

Een selectie excursies tijdens uw busvakantie in Scandinavië

De eerste bezienswaardigheid is de Geirangerfjord in Noorwegen. Deze fjord is een UNESCO-werelderfgoedlocatie en staat bekend om zijn spectaculaire landschappen. De fjord is omringd door hoge bergen en prachtige watervallen. Een boottocht over de fjord biedt een onvergetelijke ervaring en een kans om de lokale flora en fauna te ontdekken.

Daarnaast is het Koninklijk Paleis van Stockholm in Zweden een echte bezienswaardigheid. Het paleis is de officiële residentie van de Zweedse koninklijke familie en dateert uit de 18e eeuw. Het paleis biedt prachtige architectuur en interieurs, waaronder de Schatkamer, waar de kroonjuwelen van Zweden te zien zijn.

Tot slot is er het Nationale Museum van Denemarken in Kopenhagen. Het museum heeft een uitgebreide collectie die de Deense cultuur en geschiedenis tentoonstelt. Denk bijvoorbeeld aan de Vikingtijd en de middeleeuwen, maar ook aan moderne kunst. Het museum biedt tevens interactieve exposities voor kinderen en volwassenen, zoals het maken van ambachtelijke voorwerpen en het verkleden in middeleeuwse kledij.

Veenstra Reizen organiseert uw onvergetelijke busvakantie

Veenstra Reizen is een betrouwbare partner voor uw busvakantie naar Scandinavië. Met meer dan 90 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw reis tot in de puntjes verzorgen! Bij ons kunt u rekenen op persoonlijk contact (zowel voor als tijdens uw groepsreis), hoge kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Daarnaast bieden wij ook busreizen op maat aan voor de perfecte vakantie! Door te werken met vaste en betrouwbare partners, geniet u altijd van een zorgeloze en onvergetelijke busreis.

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef