Busvakantie Praag – Betoverende hoofdstad van Tsjechië

Busvakantie Praag

Ontdek de Tsjechische hoofdstad met een busvakantie naar Praag! Als u een geweldige bestemming zoekt met een rijke geschiedenis, dan is deze stad een echte aanrader. Een aantal populaire bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen zijn het kasteel van Praag en het historische stadscentrum. Er is voor elk wat wils tijdens de betoverende busvakantie in Praag.

Bekijk alle busreizen naar Praag van dit moment

Waarom Praag de perfecte bestemming is voor een busvakantie

Praag is niet alleen een mooie hoofdstad, het biedt ook tal van activiteiten en bezienswaardigheden die een busvakantie onvergetelijk maken. De charmes van Praag zitten hem in de unieke architectuur, de rijke geschiedenis en de levendige cultuur. Het is geen wonder is dat het een populaire bestemming voor busvakanties is, met attracties als de Karelsbrug en het astronomisch uurwerk!

De Karelsbrug wordt vaak beschouwd als een van de meest romantische plekken in Praag, vanwege het prachtige uitzicht over de rivier de Moldau. Daarnaast neemt de historische architectuur u werkelijk mee terug in de tijd. De brug is een belangrijke toeristische attractie en wordt vaak beschouwd als een van de mooiste bruggen ter wereld!

Het astronomisch uurwerk (ook wel bekend als de Orloj) is een oud klokkenwerk in het stadscentrum van Praag. Het werd gebouwd in de 15e eeuw en is een van de oudste nog werkende uurwerken ter wereld. Elk uur wordt er een kleine voorstelling gegeven door poppen die op verschillende niveaus in het uurwerk verschijnen.

Veenstra Reizen organiseert graag uw busreis naar Praag

Veenstra Reizen is een tourbedrijf met meer dan 90 jaar ervaring in het organiseren van busreizen. Onze focus ligt op het bieden van persoonlijk contact, hoge kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Wij geloven dat onze klanten de beste ervaring verdienen en werken daarom alleen met vaste en betrouwbare partners. Of u nu op zoek bent naar een standaard busreis of een busvakantie op maat, Veenstra Reizen is de juiste keuze!

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef