Busvakantie Noorwegen – De prachtige natuur van het noorden

Busvakantie Noorwegen

Ontdek de pracht van Scandinavië tijdens een busvakantie in Noorwegen, samen met Veenstra Reizen! Noorwegen is een prachtig land met spectaculaire fjorden, adembenemende landschappen en schilderachtige dorpjes. Graag laten we u de magie van dit land zien tijdens een van onze comfortabele busvakanties. Er zijn een aantal populaire bestemmingen die u niet mag missen tijdens uw vakantie in Noorwegen.

Het huidige aanbod busreizen in Noorwegen

Een uniek programma voor uw busvakantie door Noorwegen

Veenstra Reizen organiseert uw busvakantie naar Noorwegen voor zowel grote als kleine groepen. Wij bieden u hierbij een programma met excursies die de hoogtepunten van het land omvatten! Denk bijvoorbeeld aan bestemmingen als het prachtige Bergen, de hoofdstad Oslo en het noordelijk gelegen Tromsø.

De prachtige stad Bergen

Bergen is een populaire bestemming in Noorwegen vanwege haar mooie natuur en rijke geschiedenis. Het is gelegen aan de westkust en is omringd door prachtige fjorden en bergen. Het is fantastisch om de stad te verkennen en de historische bezienswaardigheden te bezoeken, zoals de Bryggen werf en de vismarkt. Daarnaast kunt u de prachtige wandelroutes bewandelen, zoals de Fløyen, Stoltzekleiven, en de berg Ulriken.

De moderne hoofdstad Oslo

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen en is een mix van moderne en historische architectuur. Het is gelegen aan de zuidkust van het land en biedt een breed scala aan activiteiten voor reizigers. Tijdens de busvakantie verkent u de stad en bezoekt u bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis, de Vigeland-beeldentuin en het Munch Museum. Een dagtrip naar de fjorden, zoals de Sognefjord en de Hardangerfjord is daarnaast een onvergetelijk uitje.

Het noordelijke Tromsø

Tromsø is gelegen in het noorden van Noorwegen en staat bekend als de ‘Poort naar de Noordpool’. Als touroperator kunnen we onze klanten een onvergetelijke ervaring bieden door hen het noorderlicht te laten zien. Tromsø is ook een geweldige plek om de unieke cultuur van de Sami-mensen en hun tradities te leren kennen. Andere activiteiten zijn onder andere hondensleeën, sneeuwschoenwandelen en een bezoek aan het Polaria aquarium en wetenschapsmuseum.

Ontdek Noorwegen met Veenstra Reizen: persoonlijke aandacht en expertise

Veenstra Reizen heeft meer dan 90 jaar ervaring met het organiseren van busreizen. Daarom bieden onze deskundige medewerkers u persoonlijke aandacht, zowel voor als tijdens uw busvakantie in Noorwegen. Wij staan garant voor hoge kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact. Bovendien werken wij alleen met vaste en betrouwbare partners, zodat u de best mogelijke vakantie-ervaring heeft!

Het is overigens mogelijk om uw vakantie volledig op maat te organiseren, zodat deze aan al uw wensen en behoeften voldoet. Op basis van een duidelijke reisomschrijving heeft u tijdig een goed beeld van wat u kunt verwachten tijdens de reis. Naast de busreis organiseert Veenstar Reizen ook graag uw verblijf en dagplanning. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw busvakantie!

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef