Busvakantie Londen – De metropool van Engeland

Busvakantie Londen

Beleef Engeland tijdens de busvakantie Londen en word verliefd op deze metropool! Londen is de ideale bestemming om te ontdekken, met attracties als de Big Ben, de Tower of London, en Buckingham Palace. De stad biedt iets voor iedereen. Bovendien geniet u tijdens een busvakantie in Londen van het comfort van een bus, zonder u zorgen te maken over vervoer of navigatie.

Bekijk het huidige aanbod busreizen naar Londen

Ontdek de charmes van Londen tijdens uw busvakantie

Londen is een stad met een rijke geschiedenis en veel entertainment. Het herbergt namelijk een aantal van ’s werelds beste musea, theaters, restaurants en winkels. Tijdens uw busvakantie in Londen maakt u kennis met de unieke sfeer en architectuur die u nergens anders vindt. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het openbaar vervoer of het vinden van uw weg in de stad! Met de bus verkent u de stad gemakkelijk en maakt u kennis met al haar charmes.

De Big Ben is een iconische klokkentoren die deel uitmaakt van het Palace of Westminster in Londen. De toren (die ook wel bekend staat als de Elizabeth Tower) werd voltooid in 1859 en is vernoemd naar de grote klok die erin hangt. Big Ben is een belangrijk herkenningspunt en een populaire attractie die u niet wilt missen!

De Tower of London is een historisch kasteel ten noorden van de rivier de Theems. Het werd oorspronkelijk gebouwd in de 11e eeuw als een fort en is onder andere gebruikt als koninklijk paleis, gevangenis en museum. De toren huisvest nu de kroonjuwelen van de Britse monarchie en is een van de meest bezochte attracties in Londen.

Buckingham Palace is het officiële Londense verblijf van de Britse monarch en is gelegen in de wijk Westminster. Het paleis werd oorspronkelijk gebouwd in 1703 als een herenhuis voor de hertog van Buckingham. Later werd deze gekocht door koning George III en tegenwoordig is het een populaire toeristische attractie. Het is vooral bekend vanwege de ceremoniële wisseling van de wacht.

Ontdek Londen met Veenstra Reizen

Als u een onvergetelijke busvakantie naar Londen zoekt, dan is Veenstra Reizen de partner voor u! Wij organiseren busreizen voor zowel kleine als grote groepen en bieden een uniek programma met excursies. De reisomschrijving die u van ons ontvangt is duidelijk en gedetailleerd, zodat u precies weet wat te verwachten tijdens de reis. Daarnaast regelen we graag het verblijf en de dagplanning voor u, zodat u geniet van een ontspannende vakantie.

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef