Busvakantie Krakau – Ontdek de culturele schatten van Polen

Busvakantie Krakau

Een busvakantie Krakau is de perfecte manier om Polen te verkennen! Het is namelijk een fascinerend land met een rijke cultuur en geschiedenis. Tijdens de reis kunt u genieten van het prachtige landschap en de unieke sfeer die Polen te bieden heeft. De busvakantie naar Krakau is een populaire reis en heeft voor elke reiziger wel iets.

Bekijk het huidige aanbod reizen naar Krakau

Boek uw busvakantie naar Krakau bij Veenstra Reizen

Krakau heeft een lange en rijke geschiedenis, en dat is te zien aan de vele historische gebouwen. De stad heeft echter ook een bruisend cultureel leven, met veel musea, galerijen en theaters. Tijdens uw busvakantie in Krakau is een bezoek aan het Wawel-kasteel en de Mariakerk zeker aan te raden. Dit zijn namelijk twee belangrijke symbolen van de Poolse geschiedenis.

Het Wawel-kasteel is een koninklijk kasteel dat gebouwd is in het hart van Krakau, op een heuvel aan de oever van de rivier de Wisła. Het kasteel werd gebouwd in de 14e eeuw en diende als residentie voor de Poolse koningen en koninginnen tot de 17e eeuw. Het is een opvallend voorbeeld van de Renaissance en de Gotische architectuur en biedt een spectaculair uitzicht over de stad!

De Mariakerk, gelegen op het centrale plein van Krakau, is een van de meest indrukwekkende gotische kerken in Europa. Het interieur van de kerk is versierd met prachtige fresco’s, glas-in-loodramen en beeldhouwwerken. Een van de meest bijzondere kenmerken van de Mariakerk is het altaarstuk van Veit Stoss. Dit is een uit hout gesneden altaarstuk van maar liefst 13 meter hoog! Het is een meesterwerk van de gotische beeldhouwkunst en trekt elk jaar duizenden bezoekers.

Ontdek Krakau met Veenstra Reizen

Veenstra Reizen organiseert busvakanties naar Krakau voor zowel grote als kleine groepen. Wij bieden daarbij een uniek programma met excursies, welke u meenemen naar de mooiste plekjes van de stad. Onze reisomschrijvingen zijn duidelijk en gedetailleerd, zodat u precies weet wat u kunt verwachten tijdens uw busvakantie. Bovendien organiseren wij het verblijf en de dagplanning ook graag voor u! Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de logistiek van uw reis.

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef