Busvakantie Frankrijk met Veenstra Reizen

Busvakantie Frankrijk

De busvakantie Frankrijk is een populaire reis voor Nederlanders! Van de Franse Rivièra tot aan de Normandische kust, het land biedt een overvloed aan prachtige bestemmingen. Ontdek historische steden zoals Parijs, Lyon en Bordeaux of geniet van het adembenemende landschap in de Franse Alpen. Daarnaast zijn er talloze excursies te ondernemen zoals het bezoeken van wijngaarden, kastelen en musea. De busvakantie naar Frankrijk heeft het werkelijk allemaal!

De perfecte busvakantie door het Franse landschap

Veenstra Reizen biedt de Franse busvakanties aan voor zowel grote als kleine groepen. Daarbij organiseren we unieke programma’s volledig op maat voor u. Er is namelijk een breed scala aan excursies en activiteiten om uit te kiezen. Onze duidelijke reisomschrijving geeft u een gedetailleerd overzicht van uw vakantie, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Indien nodig regelen wij niet alleen uw busreis en verblijf, maar ook de dagbesteding. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw busvakantie in Frankrijk.

Ontdek onze expertise in het organiseren van busvakanties

Met meer dan 90 jaar ervaring in het organiseren van busvakanties, heeft Veenstra Reizen de expertise om u de hoogste kwaliteit en flexibiliteit te bieden tegen een scherpe prijs. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat uw busvakantie volledig op maat wordt georganiseerd. Ons team staat altijd voor u klaar, zowel voor als tijdens uw vakantie. Daarnaast werken wij met vaste en betrouwbare partners om ervoor te zorgen dat uw busvakantie in Frankrijk een onvergetelijke ervaring wordt.

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef