Busvakantie Duitsland – Ontdek de verborgen Duitse schatten

Busvakantie Duitsland

Bent u op zoek naar een mooie en/of unieke busvakantie Duitsland? Dan is een vakantie met Veenstra Reizen precies wat u zoekt! Duitsland is een prachtig land vol geschiedenis, cultuur en natuur. In dit artikel beschrijven we enkele van de populairste bestemmingen en excursies die u tijdens uw busvakantie in Duitsland kunt beleven.

Bekijk het huidige aanbod busreizen naar Duitsland

Populaire bestemmingen voor uw busvakantie in Duitsland

Een van de meest bekende attracties in Duitsland is het sprookjesachtige kasteel Neuschwanstein. Deze is gelegen tussen de prachtige natuur van de Beierse Alpen! Maar Duitsland heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Zoals het charmante middeleeuwse stadje Rothenburg ob der Tauber en de historische stad Berlijn met zijn vele bezienswaardigheden. Daarnaast is de natuur in Duitsland werkelijk adembenemend. Denk bijvoorbeeld aan de waanzinnige Rijnvallei of het Zwarte Woud.

Uw betrouwbare en ervaren partner in Duitsland

Bij Veenstra Reizen begrijpen we dat een busreis georganiseerd moet worden door een betrouwbare en ervaren partner. Onze busvakantie naar Duitsland is geschikt voor zowel grote als kleine groepen en biedt een uniek programma met verschillende excursies aan. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een rondleiding door Berlijn met een lokale gids, een bezoek aan het kasteel van Neuschwanstein of een boottocht over de Rijn.

Op basis van een duidelijke reisomschrijving weet u precies weet wat u kunt verwachten tijdens uw vakantie. Maar niet alleen de busreis wordt door ons georganiseerd! Wij kunnen ook uw verblijf en dagbesteding regelen. Zo heeft u tijdens uw vakantie alle tijd om te genieten en te ontspannen. Bij Veenstra Reizen streven we naar de hoogste kwaliteit en flexibiliteit. Daarom werken we alleen met vaste en betrouwbare partners.

Veenstra Reizen – Meer dan 90 jaar ervaring met busvakanties

Veenstra Reizen heeft al meer dan 90 jaar ervaring met de organisatie van busvakanties. Ons familiebedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevend tourbedrijf in Nederland. Persoonlijk contact is bij ons dan ook erg belangrijk, zowel voor als tijdens de groepsreis. We bieden onze klanten de mogelijkheid om hun busvakantie volledig op maat te laten maken. U kiest uit verschillende type accommodaties, excursies en reisdata. Bij Veenstra Reizen zorgen we ervoor dat uw busvakantie naar Duitsland een onvergetelijke ervaring wordt!

© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef