Alle busreizen Zweden, met luxe touringcar bus

Busreis Zweden Roskilde

Busreizen naar Zweden zijn een populaire manier om dit prachtige land te verkennen. Zweden, officieel bekend als het Koninkrijk Zweden, is een land gelegen in Noord-Europa. Zweden beslaat het oostelijke deel van het Scandinavische schiereiland en grenst aan Noorwegen in het westen en Finland in het noordoosten. Het heeft ook een lange kustlijn langs de Oostzee en de Botnische Golf. Het landschap van Zweden varieert van uitgestrekte bossen en meren tot bergen in het noordwesten. Het boeken van meerdaagse busreizen Zweden bij Veenstra Reizen kunt u online doen of telefonisch.

Bij Veenstra Reizen vindt u alle busreizen met verschillende bestemmingen in Zweden. Stockholm is de hoofdstad van Zweden en derhalve een zeer aantrekkelijke bestemming als busreis. Bovendien reist u altijd comfortabel in de luxe bussen van Veenstra Reizen. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw busreis Zweden, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Veenstra Reizen is de specialist in busreizen naar Zweden. We bieden een groot aanbod busreizen naar Zweden aan met veel diversiteit in het excursieprogramma. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u iets extra’s bieden in de busreizen naar Zweden zoals persoonlijke wandelingen door de omgeving, gezellige feestavonden of lekkernijen uit de regio. Zweden heeft een bloeiende cultuur met sterke nadruk op gelijkheid, duurzaamheid en welzijn. Het land staat bekend om zijn design, literatuur, muziek en filmindustrie. Zweden heeft ook een rijke traditie van folklore en viering van midzomerfeesten. Vakantie vieren in Zweden kan zowel in de zomer als in de winter. 

Busreizen naar Zweden in- of exclusief excursies boeken?

Het mooie van een busreis naar Zweden bij Veenstra Reizen, is dat u deze in- of exclusief excursies kunt boeken. Wilt u Zweden op eigen houtje verkennen? Dan boekt u bijvoorbeeld een busreis naar Stockholm zonder excursiepakket. U kunt echter ook busreizen Zweden boeken met de voordelige excursies die wij voor u organiseren. Iedere Zweedse busvakantie heeft haar eigen unieke bezienswaardigheden. Reis voordelig mee met Veenstra Reizen en ontdek de mooiste plekken in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de busreizen Zweden
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden busreizen Zweden volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze busreizen Zweden:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze busreizen Zweden heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor busreizen door Zweden

Onze busreizen naar Zweden

Zweden heeft een breed scala aan prachtige bezienswaardigheden die zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zullen aanspreken. Hier zijn enkele van de meest populaire bezienswaardigheden in Zweden.

Busreizen naar Stockholm

Stockholm wordt omringd door een prachtige archipel bestaande uit duizenden eilanden, eilandjes en rotspartijen. De archipel strekt zich uit tot aan de rand van de Oostzee en biedt adembenemende natuurlijke schoonheid.

Busreizen naar Göteborg

Göteborg is gelegen aan de westkust van Zweden, aan de monding van de rivier de Göta älv. Het is de grootste havenstad van Scandinavië en heeft een directe toegang tot de Noordzee. Göteborg heeft een bruisende culturele scene met talrijke theaters, concertzalen, kunstgalerijen en musea. Het Göteborg Opera House is een opvallend architectonisch meesterwerk en staat bekend om zijn operavoorstellingen en balletuitvoeringen. Andere prominente culturele instellingen zijn onder andere het Museum voor Schone Kunsten, het Universeum Science Center en het Liseberg-pretpark.

Rondreis Zweden

Een groepsreis Zweden is een reis naar het grootste land van het Scandinavische schiereiland en beslaat een oppervlakte elfmaal zo groot als Nederland. De lengte van zuid naar noord is 1574 km en de grootste breedte is van oost naar west 499 km. Het Zweedse land heeft een fascinerende natuur die rust en ruimte uitstraalt, maar die ook spectaculair kan zijn en uitnodigt tot avontuur, de grootste nationale parken van West-Europa liggen in dit land. Het land is met zekerheid al bewoond vanaf de nieuwe steentijd door Germanen (3000-1500 v Chr.) de voorouders van de huidige Zweden.

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete busreizen naar Zweden zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle busreizen naar Zweden die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de busreizen naar Zweden. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de busreizen naar Zweden een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige busreizen naar Zweden inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Busreizen naar Zweden bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busreizen naar Zweden regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep busreizen naar Zweden organiseren?

We stellen graag unieke busreizen naar Zweden voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar Zweden tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busreizen naar Zweden om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busreizen Oostenrijk met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef