Alle busreizen Tsjechië, met luxe touringcar bus

Schoolreizen Tsjechië met Veenstra Reizen

Busreizen naar Tsjechië zijn een populaire manier om dit prachtige land te verkennen. Tsjechië, ook wel bekend als de Tsjechische Republiek, is een land in Centraal-Europa. Het wordt begrensd door Duitsland in het westen, Oostenrijk in het zuiden, Slowakije in het oosten en Polen in het noordoosten. Tsjechië heeft een rijke geschiedenis en cultuur. Het was vroeger onderdeel van het Koninkrijk Bohemen, het Habsburgse rijk en later Tsjecho-Slowakije voordat het in 1993 onafhankelijk werd na de vreedzame scheiding met Slowakije. Het land heeft een democratisch systeem met een parlementaire republiek als regeringsvorm. Tsjechië staat ook bekend om zijn kastelen, kuuroorden, biercultuur en prachtige natuur, zoals het Boheemse Woud en het Reuzengebergte.

Het boeken van meerdaagse busreizen Tsjechië bij Veenstra Reizen kunt u online doen of telefonisch. Bij Veenstra Reizen vindt u alle busreizen met verschillende bestemmingen in Tsjechië. Praag is de hoofdstad van Tsjechië en derhalve een zeer aantrekkelijke bestemming als busreis. Bovendien reist u altijd comfortabel in de luxe bussen van Veenstra Reizen. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw busreis Tsjechië, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Veenstra Reizen is de specialist in busreizen naar Tsjechië. We bieden een groot aanbod busreizen naar Tsjechië aan met veel diversiteit in het excursieprogramma. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u iets extra’s bieden in de busreizen naar Tsjechië zoals persoonlijke wandelingen door de omgeving, gezellige feestavonden of lekkernijen uit de regio. Bovendien is Tsjechië bekend om zijn bierproductie, met beroemde merken zoals Pilsner Urquell en Budweiser Budvar. Vakantie vieren in Tsjechië kan zowel in de zomer als in de winter. 

Busreizen naar Tsjechië in- of exclusief excursies boeken?

Het mooie van een busreis naar Tsjechië bij Veenstra Reizen, is dat u deze in- of exclusief excursies kunt boeken. Wilt u Tsjechië op eigen houtje verkennen? Dan boekt u bijvoorbeeld een busreis naar Praag zonder excursiepakket. U kunt echter ook busreizen Tsjechië boeken met de voordelige excursies die wij voor u organiseren. Iedere Tsjechische busvakantie heeft haar eigen unieke bezienswaardigheden. Reis voordelig mee met Veenstra Reizen en ontdek de mooiste plekken in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de busreizen Tsjechië
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden busreizen Tsjechië volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze busreizen Tsjechië:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze busreizen Tsjechië heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor busreizen door Tsjechië

Onze busreizen naar Tsjechië

Tsjechië heeft een breed scala aan prachtige bezienswaardigheden die zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zullen aanspreken. Hier zijn enkele van de meest populaire bezienswaardigheden in Tsjechië.

Busreizen naar Praag

Praag wordt vaak één van de mooiste steden ter wereld genoemd. En dat is niet voor niets! Deze sfeervolle schatkamer van Europa is gelegen aan de rivier de Moldau midden in Tsjechië en biedt een onvergetelijk schone aanblik. Het is de plaats waar zich door de eeuwen heen verschillende volkeren vermengden en verschillende culturen hun oorsprong hadden. Daardoor heeft deze veelzijdige stad veel interessante bezienswaardigheden te bieden voor een groepsreis. Het is één van de mooiste en oudste steden van de wereld.

Busreizen naar Bohemen

Het Boheems Paradijs is een prachtig natuurgebied met grillige rotsformaties, hoge bergen en bijzonder rotsensteden. Het gebied strekt zich uit vanaf de rand van het Reuzengebergte tot aan de streek van Centraal-Bohemen en stond tot ver in de 19e eeuw bekend als Terra Felix: het gelukkige land.

Busreizen naar het Reuzengebergte

Het Reuzengebergte is een bergketen op de grens tussen Tsjechië en Polen. Het is het hoogste gebergte van Tsjechië en een populaire bestemming voor natuurliefhebbers en buitensportactiviteiten.

Busreizen naar de wintersport

Bent u op zoek naar een mooie wintersportreis voor uw groep? Dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en expertise maken wij voor u een prachtige wintersportreis speciaal op maat.

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete busreizen naar Tsjechië zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle busreizen naar Tsjechië die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de busreizen naar Tsjechië. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de busreizen naar Tsjechië een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige busreizen naar Tsjechië inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Busreizen naar Tsjechië bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busreizen naar Tsjechië regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep busreizen naar Tsjechië organiseren?

We stellen graag unieke busreizen naar Tsjechië voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar Tsjechië tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busreizen naar Tsjechië om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busreizen Oostenrijk met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef