Alle busreizen Spanje van Veenstra Reizen, van Salou tot Lloret de Mar

barcelona schoolreis

Bij Veenstra Reizen vindt u verschillende busreizen Spanje, zoals een reis naar Lloret de Mar of Salou! U boekt uw busreis naar Spanje hier veilig, voordelig en snel. Bovendien heeft u vaak de keuze uit verscheidene bestemmingen waar we u graag naartoe brengen met onze luxe bussen. Onze busreizen naar Spanje kunt u in- of exclusief excursies boeken. Dit betekent dat u uw busvakantie volledig naar eigen wens kunt invullen.

Busreizen naar Spanje boeken met of zonder excursies?

Met de excursies van Veenstra Reizen ziet u altijd de leukste bezienswaardigheden tijdens uw busreis. Spanje heeft vele populaire bestemmingen (zoals Salou, Lloret de Mar & Malgrat de Mar) waar we de leukste excursies voor u hebben uitgezocht. Uiteraard is het ook mogelijk om onderstaande Spanje busreizen naar eigen inzicht te besteden. In dit geval reist u gezellig mee in onze touringcar en vult u uw tijd na aankomst zelf in. Ook zonder excursies nemen we u graag mee op reis naar Spanje!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de busreizen Spanje
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden busreizen Spanje volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze busreizen Spanje:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze busreizen Spanje heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor busreizen door Spanje

Onze busreizen naar Spanje

Busreizen naar Barcelona

Met deze groepsreis Barcelona maakt u Spanje mee als nooit tevoren! Wat absoluut niet te missen is tijdens een Barcelona groepsreis, zijn de werken van architect Gaudí: La Sagrada Familia, Parc Güell met zijn kleurrijke bouwsels en Casa Mila en Casa Battlo, de prachtige stadsvilla’s die de genialiteit van Gaudí in al hun trots tonen. Maar Barcelona is bovenal een echte bestemming voor een onvergetelijke, leerzame én gezellige groepsreis. In Barcelona hoeft u zich nooit te vervelen, ook ’s avonds niet.

Busreizen naar Salou

Een voordelige busreis Salou, die boekt u bij Veenstra Reizen! Salou is waarschijnlijk de grootste toeristische enclave aan de Costa Brava gezien het grote aantal hotels en uitgaansgelegenheden. Uiteraard organiseren wij een busvakantie met luxe bus naar deze prachtige vakantiebestemming in Spanje. Als we met de luxe bus naar Salou vertrekken zijn we binnen een dag gearriveerd! Salou was vroeger een havenstad die door zowel de Grieken als de Romeinen werd gebruikt. Nu is het de hoofdstad van de Costa Dorada en kenmerkt het zich door de vele toeristische faciliteiten, de mooie blauwe zee en het prachtige goudgele zandstrand dat zo’n 13 kilometer lang is. Aan het strand kunt u allerlei watersporten beoefenen en langs het strand ligt een schitterende palmenboulevard. Hier kunt u heerlijk over flaneren tijdens uw busvakantie in Salou. Ook kunt u lekker op een terras genieten van de ondergaande zon. Uw busreis Salou biedt simpelweg alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie.

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete busreizen naar Spanje zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle busreizen naar Spanje die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de busreizen naar Spanje. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de busreizen naar Spanje een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige busreizen naar Spanje inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Busreizen naar Spanje bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busreizen naar Spanje regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep busreizen naar Spanje organiseren?

We stellen graag een unieke busreizen naar Spanje voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar Spanje tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busreizen naar Spanje om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busreizen Spanje met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef