Alle busreizen Schotland, met luxe touringcar bus

Groepsreis Schotland Jedburgh Abbey

Busreizen naar Schotland zijn een populaire manier om dit prachtige land te verkennen. Schotland is een land in het noordelijke deel van het Verenigd Koninkrijk. Het is bekend om zijn adembenemende landschappen, rijke geschiedenis, levendige cultuur en iconische bezienswaardigheden. Het boeken van meerdaagse busreizen Schotland bij Veenstra Reizen kunt u online doen of telefonisch. Bij Veenstra Reizen vindt u alle busreizen met verschillende bestemmingen in Schotland. Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en derhalve een zeer aantrekkelijke bestemming als busreis. Bovendien reist u altijd comfortabel in de luxe bussen van Veenstra Reizen. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw busreis Schotland, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Veenstra Reizen is de specialist in busreizen naar Schotland. We bieden een groot aanbod busreizen naar Schotland aan met veel diversiteit in het excursieprogramma. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u iets extra’s bieden in de busreizen naar Schotland zoals persoonlijke wandelingen door de omgeving, gezellige feestavonden of lekkernijen uit de regio. Vakantie vieren in Schotland kan zowel in de zomer als in de winter. Naast deze hoogtepunten heeft Schotland nog veel meer te bieden, zoals historische kastelen, prachtige tuinen, schilderachtige dorpjes en een overvloed aan mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen en vissen. Schotland is een bestemming die de natuur- en cultuurliefhebbers zal betoveren, met zijn unieke landschappen en rijke erfgoed.

Busreizen naar Schotland in- of exclusief excursies boeken?

Het mooie van een busreis naar Schotland bij Veenstra Reizen, is dat u deze in- of exclusief excursies kunt boeken. Wilt u Schotland op eigen houtje verkennen? Dan boekt u bijvoorbeeld een busreis naar Edinburgh zonder excursiepakket. U kunt echter ook busreizen Schotland boeken met de voordelige excursies die wij voor u organiseren. Iedere Schotse busvakantie heeft haar eigen unieke bezienswaardigheden. Reis voordelig mee met Veenstra Reizen en ontdek de mooiste plekken in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de busreizen Schotland
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden busreizen Schotland volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze busreizen Schotland:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze busreizen Schotland heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor busreizen door Schotland

Onze busreizen naar Schotland

Schotland heeft een breed scala aan prachtige bezienswaardigheden die zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zullen aanspreken. Hier zijn enkele van de meest populaire bezienswaardigheden in Schotland.

Busreizen naar Edinburgh

De hoofdstad van Schotland is een prachtige stad met een rijke geschiedenis. De Royal Mile, een historische straat die het kasteel van Edinburgh verbindt met het Palace of Holyroodhouse, is een populaire attractie. Het Edinburgh Castle, gelegen op een rotsachtige heuvel, biedt een spectaculair uitzicht over de stad. Daarnaast staat Edinburgh bekend om het Edinburgh Festival, een wereldberoemd cultureel evenement dat in augustus plaatsvindt.

Bus- en treinreis door Schotland

Ontdek tijdens onze bus- en treinreis door Schotland het zacht gooiende heuvellandschap in het zuiden en in het noorden de bergachtige Hooglanden die zich kenmerken door het ruige landschap met adembenemende vergezichten. Maar ook de eilanden in het westen van Schotland zijn zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Busreizen naar Glasgow

De grootste stad van Schotland biedt een bruisend cultureel leven, architectonische pracht en een levendige muziekscene. Glasgow heeft vele musea en kunstgalerijen, zoals het Kelvingrove Art Gallery and Museum en het Riverside Museum. Het staat ook bekend om zijn winkelmogelijkheden, met de Buchanan Street als belangrijkste winkelstraat.

Busreizen met als thema whisky

Schotland is wereldberoemd om zijn whisky. Er zijn veel distilleerderijen verspreid over het land, waar je kunt leren over het productieproces en whisky kunt proeven. De Speyside-regio en het eiland Islay staan bekend om hun whisky’s van hoge kwaliteit.

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete busreizen naar Schotland zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle busreizen naar Schotland die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de busreizen naar Schotland. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de busreis naar Schotland een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige busreizen naar Schotland inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Busreizen naar Schotland bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busreizen naar Schotland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep busreizen naar Schotland organiseren?

We stellen graag unieke busreizen naar Schotland voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar Schotland tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busreizen naar Schotland om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busreizen Oostenrijk met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef