Alle busreizen Polen, met luxe touringcar bus

Groepsreis Polen met Veenstra Reizen

Busreizen naar Polen zijn een populaire manier om dit prachtige land te verkennen. Polen, officieel bekend als de Republiek Polen, is een land dat zich in Centraal-Europa bevindt. Polen deelt grenzen met Duitsland in het westen, Tsjechië en Slowakije in het zuiden, Oekraïne en Wit-Rusland in het oosten, en Litouwen en Rusland in het noordoosten. Het heeft ook een kustlijn langs de Oostzee in het noorden. Polen heeft een levendige cultuur met een rijk erfgoed op het gebied van kunst, muziek, literatuur en architectuur. Het staat bekend om zijn historische steden, middeleeuwse kastelen, pittoreske landschappen en UNESCO-werelderfgoedlocaties. Populaire toeristische bestemmingen zijn onder andere de oude binnenstad van Warschau, het historische centrum van Krakau en de zoutmijn van Wieliczka, het Auschwitz-Birkenau Monument en Museum, de Mazurische meren en de Tatra-gebergte.

Het boeken van meerdaagse busreizen Polen bij Veenstra Reizen kunt u online doen of telefonisch. Bij Veenstra Reizen vindt u alle busreizen met verschillende bestemmingen in Polen. Warschau is de hoofdstad van Polen en derhalve een zeer aantrekkelijke bestemming als busreis. Bovendien reist u altijd comfortabel in de luxe bussen van Veenstra Reizen. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw busreis Polen, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Veenstra Reizen is de specialist in busreizen naar Polen. We bieden een groot aanbod busreizen naar Polen aan met veel diversiteit in het excursieprogramma. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u iets extra’s bieden in de busreizen naar Polen zoals persoonlijke wandelingen door de omgeving, gezellige feestavonden of lekkernijen uit de regio. Vakantie vieren in Polen kan zowel in de zomer als in de winter. 

Busreizen naar Polen in- of exclusief excursies boeken?

Het mooie van een busreis naar Polen bij Veenstra Reizen, is dat u deze in- of exclusief excursies kunt boeken. Wilt u Polen op eigen houtje verkennen? Dan boekt u bijvoorbeeld een busreis naar Warschau zonder excursiepakket. U kunt echter ook busreizen Polen boeken met de voordelige excursies die wij voor u organiseren. Iedere Poolse busvakantie heeft haar eigen unieke bezienswaardigheden. Reis voordelig mee met Veenstra Reizen en ontdek de mooiste plekken in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de busreizen Polen
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden busreizen Polen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze busreizen Polen:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze busreizen Polen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor busreizen door Polen

Onze busreizen naar Polen

Polen heeft een breed scala aan prachtige bezienswaardigheden die zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zullen aanspreken. Hier zijn enkele van de meest populaire bezienswaardigheden in Polen.

Busreizen naar Warschau

Warschau, ook wel Warszawa genoemd, is de hoofdstad en tevens de grootste stad van Polen. Warschau heeft een mix van architecturale stijlen. Het oude centrum, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is prachtig gerestaureerd na de oorlog en heeft veel gotische en barokke gebouwen. Daarnaast heeft de stad moderne architectuur en wolkenkrabbers, waaronder het Paleis van Cultuur en Wetenschap, dat een icoon van de stad is geworden. Warschau heeft een bruisende culturele scène met theaters, musea, galerijen en muziekpodia. Het Nationaal Museum, het Museum van de Opstand van Warschau en het Fryderyk Chopin Museum zijn enkele van de belangrijkste culturele instellingen in de stad. Warschau staat ook bekend om zijn levendige muziekscene en organiseert jaarlijks het internationale Chopin Piano Festival.

Busreizen naar Krakau

Wie denkt dat Krakau een grauwe stad is, heeft het bij het verkeerde eind. Het is een sprookjesstad vol verhalen en mythen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de Poolse stad vrijwel helemaal bespaard gebleven, waardoor de historische architectonische schatten nog overal te bewonderen zijn. Krakau is zelfs aangewezen door Unesco als één van de belangrijkste historische steden ter wereld. U waant zich honderden jaren terug in de tijd als u wandelt langs de vele middeleeuwse poorten en stadswallen, oude kerken en prachtige gebouwen zoals het stadhuis en de okerkleurige gotische markthal Sukiennice. Bijna de hele oude stad is wandelgebied, zodat u hier ongestoord kunt slenteren. Centraal in de historische binnenstad ligt het levendige middeleeuwse marktplein Rynek Glówny met de beroemde Lakenhalle en vele gezellige cafés en restaurants. Dit marktplein is het grootste middeleeuwse stadsplein ter wereld en zeker het bekijken waard tijdens deze groepsreis!

Busreizen naar de wintersport

Bent u op zoek naar een mooie wintersportreis voor uw groep? Dan bent u bij Veenstra Reizen aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en expertise maken wij voor u een prachtige wintersportreis speciaal op maat.

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete busreizen naar Polen zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle busreizen naar Polen die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de busreizen naar Polen. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de busreizen naar Polen een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige busreizen naar Polen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Busreizen naar Polen bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busreizen naar Polen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep busreizen naar Polen organiseren?

We stellen graag unieke busreizen naar Polen voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar Polen tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busreizen naar Polen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busreizen Oostenrijk met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef