Alle busreizen Noorwegen, met luxe touringcar bus

Busreizen naar Noorwegen, officieel bekend als het Koninkrijk Noorwegen, is een land gelegen in Noord-Europa op het Scandinavische schiereiland. Het grenst aan Zweden in het oosten, Finland en Rusland in het noordoosten en heeft een lange kustlijn langs de Noordelijke IJszee en de Atlantische Oceaan. De hoofdstad van Noorwegen is Oslo. Het boeken van meerdaagse busreizen Noorwegen bij Veenstra Reizen kunt u online doen of telefonisch. Bij Veenstra Reizen vindt u alle busreizen met verschillende bestemmingen in Noorwegen. Bovendien reist u altijd comfortabel in de luxe bussen van Veenstra Reizen naar Noorwegen. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw busreis Noorwegen, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Veenstra Reizen is de specialist in busreizen naar Noorwegen. We bieden een groot aanbod busreizen naar Noorwegen aan met veel diversiteit in het excursieprogramma. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u iets extra’s bieden in de busreizen naar Noorwegen. Noorwegen staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke landschappen, waaronder fjorden, bergen, gletsjers en uitgestrekte bossen. Het land heeft een gevarieerd klimaat, variërend van de milde kustgebieden tot de koudere gebieden in het noorden.

Busreizen naar Noorwegen in- of exclusief excursies boeken?

Het mooie van een busreis naar Noorwegen bij Veenstra Reizen, is dat u deze in- of exclusief excursies kunt boeken. Wilt u Noorwegen op eigen houtje verkennen? Dan boekt u bijvoorbeeld een busreis naar Noorwegen zonder excursiepakket. U kunt echter ook busreizen Noorwegen boeken met de voordelige excursies die wij voor u organiseren. Reis voordelig mee met Veenstra Reizen en ontdek de mooiste plekken in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de busreizen Noorwegen
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden busreizen Noorwegen volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze busreizen Noorwegen:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze busreizen Noorwegen heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor busreizen door Noorwegen

Onze busreizen naar Noorwegen

Noorwegen heeft een breed scala aan prachtige bezienswaardigheden die zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zullen aanspreken. Hier zijn enkele van de meest populaire bezienswaardigheden in Noorwegen.

Busreizen naar Stavanger

Stavanger staat bekend als één van de mooiste steden van Noorwegen. De stad is de grootste in het zuidwesten van Noorwegen en staat bekend als handelsstad. Het oude centrum met de kenmerkende en charmante witte houten huisjes is goed bewaard gebleven. De schuine, steile straatjes met de welbekende keien kenmerken het beeld van deze bijzondere stad.

Busreizen naar Oslo

De Noorse hoofdstad Oslo is prachtig gelegen aan het Oslofjord, omgeven door dichte bossen.
Oslo maakt indruk met een mix van oud en nieuw. Klassieke bezienswaardigheden zijn onder meer het koninklijk kasteel en het Vigelandpark met de talrijke sculpturen, de nieuwe wijk Tjuvholmen daarentegen biedt veel gezelligheid met talrijke restaurants en cafés.

Busreizen naar Kristiansand

Kristiansand is een zeer overzichtelijke, groene en waterrijke stad. De straten zijn heel nauwkeurig aangelegd en liggen in een rechthoekig patroon. Het is niet voor niets dat het centrum aangeduid wordt met de naam “Kvadraturen”. Het centrum is vrij vlak, terwijl eigenlijk alle andere delen van de stad meer heuvelachtig zijn. Omdat het zo overzichtelijk en klein is kunt u de stad makkelijk te voet ontdekken. De oude stad van Kristiansand is ook wel bekend onder de naam Posebyn. De wijk is gelegen aan de westelijke oever van de rivier de Otra en bestaat voornamelijk uit witte, houten huisjes. In 1892 vond er een grote stadsbrand plaats, maar toch is een groot deel van de huizen bewaard gebleven. Leuk detail: Posebyn huisvest één van de grootste verzamelingen van kleine oude, houten huisjes van Noord-Europa. Iets verderop in de wijk vindt u ook wat grotere gekleurde huizen. Ook leuk om even te gaan kijken!

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete busreizen naar Noorwegen zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle busreizen naar Noorwegen die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de busreizen naar Noorwegen. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de busreizen naar Noorwegen een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige busreizen naar Noorwegen inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Busreizen naar Noorwegen bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busreizen naar Noorwegen regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep busreizen naar Noorwegen organiseren?

We stellen graag unieke busreizen naar Noorwegen voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar Noorwegen tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busreizen naar Noorwegen om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busreizen Oostenrijk met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef