Alle busreizen Nederland, met luxe touringcar bus

Schoolreizen Nederland met Veenstra Reizen

Busreizen in Nederland zijn een populaire manier om dit prachtige land te verkennen. Nederlandstaat bekend om zijn vlakke landschap, uitgestrekte polders, windmolens, fietscultuur en waterbeheer. Het boeken van meerdaagse busreizen in Nederland bij Veenstra Reizen kunt u online doen of telefonisch. Bij Veenstra Reizen vindt u alle busreizen met verschillende bestemmingen in Nederland. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en derhalve een zeer aantrekkelijke bestemming als busreis. Bovendien reist u altijd comfortabel in de luxe bussen van Veenstra Reizen. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw busreis Nederland, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Veenstra Reizen is de specialist in busreizen in Nederland. Nederland staat ook bekend om zijn fietscultuur, met een uitgebreid netwerk van fietspaden en fietsvriendelijke steden. Het land heeft een rijke geschiedenis, een progressieve houding ten opzichte van milieubescherming en duurzaamheid, en een diverse en gastvrije samenleving. We bieden een groot aanbod busreizen binnen Nederland aan met veel diversiteit in het excursieprogramma. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u iets extra’s bieden in de busreizen in Nederland zoals persoonlijke wandelingen door de omgeving, gezellige feestavonden of lekkernijen uit de regio. Vakantie vieren in Nederland kan zowel in de zomer als in de winter. 

Busreizen in Nederland in- of exclusief excursies boeken?

Het mooie van een busreis in Nederland bij Veenstra Reizen, is dat u deze in- of exclusief excursies kunt boeken. Wilt u Nederland op eigen houtje verkennen? Dan boekt u bijvoorbeeld een busreis naar Amsterdam zonder excursiepakket. U kunt echter ook busreizen Nederland boeken met de voordelige excursies die wij voor u organiseren. Iedere Nederlandse busvakantie heeft haar eigen unieke bezienswaardigheden. Reis voordelig mee met Veenstra Reizen en ontdek de mooiste plekken in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de busreizen Nederland
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden busreizen Nederland volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze busreizen Nederland:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze busreizen Nederland heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor busreizen in Nederland

Onze busreizen in Nederland

Nederland heeft een breed scala aan prachtige bezienswaardigheden die zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zullen aanspreken. Hier zijn enkele van de meest populaire bezienswaardigheden in Nederland.

Busreizen naar Amsterdam

Een groepsreis naar onze hoofdstad Amsterdam mag niet ontbreken als schoolreisbestemming. De gemeente Amsterdam is de grootste gemeente van Nederland en betreft een ideale schoolreis om de Nederlandse cultuur onder de aandacht te brengen.

Busreizen naar Rotterdam

Rotterdam is een havenstad in het westen van Nederland en daarmee ideaal voor een groepsreis met talloze excursiemogelijkheden. De haven van Rotterdam was een lange tijd de grootste haven van de wereld, echter is het wel de belangrijkste haven van Europa.

Busreizen naar Den Haag

De bestemming Den Haag is een schoolreis naar de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en is de twee na grootste gemeente van Nederland. Den Haag is niet de hoofdstad van Nederland, het parlement is wel hier gevestigd en fungeert in veel opzichten dan als hoofdstad.

Busreizen naar Utrecht

Ontdek de Hollandse waterlinies of de Domtoren tijdens een groepsreis naar Utrecht! Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht en is één van de oudste steden van Nederland, samen met Maastricht en Nijmegen.

Busreizen naar Maastricht

Een groepsreis naar Maastricht is niet alleen een reis naar een zeer mooie stad, maar ook naar een stad waar van het goede leven wordt genoten. De stad kenmerkt zich door eeuwenoude kerken, historische panden en fraaie gevels. Maastricht is de zuidelijkste provinciehoofdstad van Nederland en biedt lekkernijen als de Roemedoe (een kaasplankje) en de Limburgse vlaai.

Busreizen naar Delft

Een charmante stad met grachten en historische gebouwen, vooral bekend om zijn aardewerk en het wereldberoemde Delfts blauw porselein. Het is ook de locatie van de Nieuwe Kerk, waar de Nederlandse koninklijke familie wordt begraven.

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete busreizen in Nederland zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle busreizen in Nederland die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de busreizen in Nederland. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de busreizen in Nederland een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige busreizen in Nederland inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Busreizen in Nederland bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busreizen in Nederland regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep busreizen in Nederland organiseren?

We stellen graag unieke busreizen in Nederland voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis in Nederland tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busreizen in Nederland om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busreizen Oostenrijk met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef