Alle busreizen Italië, met luxe touringcar bus

Busreizen naar Italië zijn een populaire manier om dit prachtige land te verkennen. Italië is een prachtig land in Zuid-Europa, bekend om zijn rijke geschiedenis, cultuur, kunst, mode, en heerlijke keuken. Italië heeft een diepe culturele erfenis, met een enorme invloed op kunst, literatuur, muziek, architectuur en filosofie. Het was de bakermat van de Renaissance, met invloedrijke kunstenaars als Leonardo da Vinci, Michelangelo en Raphael. Het boeken van meerdaagse busreizen Italië bij Veenstra Reizen kunt u online doen of telefonisch.

Bij Veenstra Reizen vindt u alle busreizen met verschillende bestemmingen in Italië. Rome is de hoofdstad van Italië en derhalve een zeer aantrekkelijke bestemming als busreis. Bovendien reist u altijd comfortabel in de luxe bussen van Veenstra Reizen. U bent van alle gemakken voorzien tijdens uw busreis Italië, wat betekent dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Veenstra Reizen is de specialist in busreizen naar Italië. We bieden een groot aanbod busreizen naar Italië aan met veel diversiteit in het excursieprogramma. Italië heeft een rijke geschiedenis, met overblijfselen uit het oude Rome, middeleeuwse steden, en prachtige kerken en kathedralen. Door een jarenlange ervaring kunnen wij u iets extra’s bieden in de busreizen naar Italië zoals persoonlijke wandelingen door de omgeving, gezellige feestavonden of lekkernijen uit de regio. Vakantie vieren in Italië kan zowel in de zomer als in de winter. 

Busreizen naar Italië in- of exclusief excursies boeken?

Het mooie van een busreis naar Italië bij Veenstra Reizen, is dat u deze in- of exclusief excursies kunt boeken. Wilt u Italië op eigen houtje verkennen? Dan boekt u bijvoorbeeld een busreis naar Rome zonder excursiepakket. U kunt echter ook busreizen Italië boeken met de voordelige excursies die wij voor u organiseren. Iedere busvakantie naar Italië heeft haar eigen unieke bezienswaardigheden. Italië staat bekend om zijn warme gastvrijheid, prachtige landschappen, rijke cultuur en rijke geschiedenis. Het land trekt jaarlijks veel toeristen aan die de charme van Italië willen ervaren. Reis voordelig mee met Veenstra Reizen en ontdek de mooiste plekken in Europa!

Groepsreizen bij Veenstra Reizen met de dubbeldekker

Onze sterke punten:

 • Persoonlijk contact voor en tijdens de busreizen Italië
 • Wij bieden de hoogste kwaliteit en flexibiliteit tegen de scherpste prijs
 • Wij bieden busreizen Italië volledig op maat aan
 • Wij werken met vaste betrouwbare partners

Uniek aan onze busreizen Italië:

 • Wij bieden een uniek programma met verschillende excursies
 • Bij onze busreizen Italië heeft u geen verrassingen achteraf, in de reisomschrijving staat omschreven wat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het boeken van uw reis kunt u nog eventueel extra’s bij boeken, zoals optionele excursies

De mooiste regio’s voor busreizen door Italië

Onze busreizen naar Italië

Italië heeft een breed scala aan prachtige bezienswaardigheden die zowel natuurliefhebbers als cultuurliefhebbers zullen aanspreken. Hier zijn enkele van de meest populaire bezienswaardigheden in Italië.

Busreizen naar Cinque Terre

De Cinque Terre is één van de mooiste natuurlijke mediterrane  gebieden van Ligurië en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van vijf oude vissersdorpjes met uitzicht op zee.  De dorpen van Monterosso, Vernazza, Corniglia , Manarola en Riomaggiore, wereldwijd bekend om hun zeldzame schoonheid, worden beschouwd als één van de meest aantrekkelijke gebieden in Italië.

Busreizen naar de Bloemenriviera & Cinque Terre

Een combinatiereis naar de prachtige Cinque Terre en de Italiaanse Bloemenkust. We maken onder andere een wandeling langs een aantal van de oude vissersdorpjes van de Cinque Terre die op steile kliffen zijn gebouwd. De huizen zijn er stuk voor stuk in vrolijke kleuren geschilderd. Met een boottocht naar de verborgen zesde parel van de Cinque Terre, Portovenere ronden we dit bezoek af om vervolgens naar de Bloemenriviera te vertrekken. Hier genieten we van mooie excursies naar Portofino, Monaco en een rondrit in het Ligurische achterland dat ons langs en de mooiste vergezichten leidt. Deze hoogtepunten van Italië wilt u toch niet missen?

Rondreis Italië

Tijdens een rondreis Italië verblijft u in meerdere hotels en ziet u vaak een groter deel van het land, of worden zelfs meerdere landen gecombineerd in één reis.

Waarom Veenstra Reizen

 1. U heeft bij ons direct en persoonlijk contact
 2. Veenstra Reizen is een familiebedrijf en flexibiliteit is onze kracht
 3. Zeer gevarieerd wagenpark en we hebben voor iedere groep een bus op maat
 4. Wij bieden de mooiste en meest complete busreizen naar Italië zonder verrassingen achteraf
 5. Veiligheid staat bij ons voorop
 6. ISO 9001 gecertificeerd en we zijn in het bezit van het Veiligheidsdocument, Veenstra Reizen voldoet daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit en veiligheid
 7. ISO 14001 gecertificeerd, Veenstra Reizen biedt daarmee maximale garanties op duurzaamheid
 8. Onze chauffeurs/reisleiders zijn zeer ervaren
 9. Zonder zorgen op reis, alle busreizen naar Italië die Veenstra Reizen aanbiedt vallen onder SGVR garantiefonds

Maar we bieden meer. We willen graag dat onze reizigers een mooie herinnering overhouden aan de busreizen naar Italië. Onze reizigers willen steeds vaker een programma op maat en dit vergt een hoge mate van flexibiliteit. Samenwerking en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel, want samen zorgen we ervoor dat de busreizen naar Italië een succes worden. De begeleiding die u vanuit Veenstra Reizen kunt verwachten, vindt door vakkundig personeel plaats.

Veilige busreizen naar Italië inclusief een bus met chauffeur

Uiteraard gaat u bij Veenstra Reizen op vakantie met een bus inclusief een chauffeur. Het maakt niet uit wat de bestemming van uw busreis is, want onze chauffeurs brengen u werkelijk overal naartoe. U en uw medereizigers zijn altijd verzekerd van een veilige busreis naar de plaats(en) van bestemming. Busreizen naar Italië bij Veenstra Reizen doet u namelijk altijd inclusief een van onze ervaren, gecertificeerde chauffeurs.

Wij zijn dan ook ISO 9001/14001 gecertificeerd en in het bezit van het Veiligheidsdocument. Wij voldoen daarmee aan de strengste eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens zijn wij aangesloten bij het SGVR garantiefonds en KNV. Bij Veenstra Reizen kunt u busreizen naar Italië regelen naar uw favoriete bestemming waarbij de hoogste veiligheidseisen altijd in acht zijn genomen.

Wilt u graag met een eigen groep busreizen naar Italië organiseren?

We stellen graag unieke busreizen naar Italië voor uw groep samen, uw wensenlijst is het uitgangspunt voor een verblijvende offerte op maat. U ontvangt een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies worden uitgebreid beschreven. Onze medewerkers willen graag ervaringen met u delen om zo de busreis naar Italië tot een succes te maken. Naast het organiseren van A tot Z van de reizen, gaan wij zelf, indien gewenst, ook mee voor de begeleiding ter plaatse. Zo kunt u optimaal en onbezorgd van de groepsreis genieten! Na afloop van de reis horen wij graag hoe de groepsreis is verlopen. Veenstra Reizen is uw betrouwbare partner voor al uw groepsreizen!

Onze medewerkers zetten zich volledig in voor uw busreizen naar Italië om u de hoogste kwaliteit en service te bieden! We passen ons volledig aan uw plannen aan, dus neem vandaag nog contact met ons op via groepsreizen@veenstrareizen.nl of bel 0511-541809 voor een persoonlijke advies!

Busreizen Oostenrijk met Veenstra Reizen
© Veenstrareizen 2024
Ontwikkeld met Lef